Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Persze, tudom én, hogy türelmetlen voltam, tudom, hogy beállítható lett volna a hang, a betűk, a net, az stb. Valószínűleg, ha át tudok jönni Windows-ba, akkor nem is lett volna törölve semmi. De nem tudtam. Így viszont nem tudtam kérdezni, azt se tudtam, hogy indíthatnám el a Windowst. Egy dolgot tudtam: eddig a Mandrake telepítéskor mindig normálisan megcsinálta a bootmenűt
(jelzem most is ez történt).
Ez kicsit olyan volt, mint amikor az ember egy RPG-s játékban egy főellenség előtt agyontápolja magát, beszerez minden gyógyító cuccokat, úgy gondolja, hogy odamegy és szemberöhögi a főellenséget. Gyakorlatilag meg egy ütéstől meghal
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(jelzem most is ez történt).