- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
proradeon #5466 üzenetére
Egyébként nem tudom mi sántít az indoklásomon. Ahogy azt se, hogy hogy jön ide, hogy a gmail törli az inaktív account-okat, tekintve azt, hogy - mint írtam - az e-mail címhez hozzáférünk.
Álmodban esetleg...
Gondolod hogy írtam volna azt, amit írtam, ha közbe leírtad volna, hogy az email cím ki lett próbálva? Ilyesmit nem írtál, lehet csak szerettél volna.
A probléma az volt, hogy a Skype szerint ezzel az e-mail címmel nincs account regisztrálva hozzájuk, miközben ez kizárt.
Igen, csak először nem ezt írtad, hanem:
a skype oldala szerint nincs regisztrálva ez az e-mail cím
Ez a kettő rohadtul nem ugyanaz!
És meg is világítom egy kicsit miről van szó.
Ha egy olyan illetőnek küldesz levelet, akinek az email címe már nem létezik, akkor arról a cél email levelező rendszer elég egyértelmű jelzést ad, teszem azt: "The email account that you tried to reach does not exist". Szerintem 2015-ben ennek értelmezéséhez nem kell a NASA kvantum-számítógépének lenni.
Tehát amikor az kértél egy új jelszót, akkor a skype rendszere a küldés után kaphatott egy ilyen üzenetet, és ezt jelezhette nektek.
Tehát ACE kedves ph felhasználó nem volt elég figyelmes, mert nem olvasta el hogy én mit indokoltam meg (ahogy azt se tudja hogy egy amil címről könnyen lehet tudni azt hogy él-e vagy sem, ld. feljebb). Ő csak azt látta, hogy ott már a jó hibaüzenetet írtad le, és erre reagált, én pedig akkor azt indokoltam meg, hogy kapott információk ismeretében miért volt pontos és helyes amit először válaszoltam, csak akkor nem akartam túl hosszan ragozni, de most volt egy kis időm, hogy helyretegyem a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest