Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mikk2000

őstag

válasz proradeon #5466 üzenetére

Egyébként nem tudom mi sántít az indoklásomon. Ahogy azt se, hogy hogy jön ide, hogy a gmail törli az inaktív account-okat, tekintve azt, hogy - mint írtam - az e-mail címhez hozzáférünk.

Álmodban esetleg... :) Gondolod hogy írtam volna azt, amit írtam, ha közbe leírtad volna, hogy az email cím ki lett próbálva? Ilyesmit nem írtál, lehet csak szerettél volna.

A probléma az volt, hogy a Skype szerint ezzel az e-mail címmel nincs account regisztrálva hozzájuk, miközben ez kizárt.

Igen, csak először nem ezt írtad, hanem:

a skype oldala szerint nincs regisztrálva ez az e-mail cím

Ez a kettő rohadtul nem ugyanaz!

És meg is világítom egy kicsit miről van szó.

Ha egy olyan illetőnek küldesz levelet, akinek az email címe már nem létezik, akkor arról a cél email levelező rendszer elég egyértelmű jelzést ad, teszem azt: "The email account that you tried to reach does not exist". Szerintem 2015-ben ennek értelmezéséhez nem kell a NASA kvantum-számítógépének lenni.

Tehát amikor az kértél egy új jelszót, akkor a skype rendszere a küldés után kaphatott egy ilyen üzenetet, és ezt jelezhette nektek.

Tehát ACE kedves ph felhasználó nem volt elég figyelmes, mert nem olvasta el hogy én mit indokoltam meg (ahogy azt se tudja hogy egy amil címről könnyen lehet tudni azt hogy él-e vagy sem, ld. feljebb). Ő csak azt látta, hogy ott már a jó hibaüzenetet írtad le, és erre reagált, én pedig akkor azt indokoltam meg, hogy kapott információk ismeretében miért volt pontos és helyes amit először válaszoltam, csak akkor nem akartam túl hosszan ragozni, de most volt egy kis időm, hogy helyretegyem a dolgokat.

• mikk2000

őstag

válasz proradeon #5466 üzenetére

Ott sántít, hogy egy szóval sem írtad azt, hogy ki lett próbálva hogy valóban él-e az az email cím. Néha az embernek egyértelműnek tűnik az amit ír, pedig a másik csak az alapján tud gondolkodni, ami le van írva.

Új hozzászólás Aktív témák