Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Nem nagyon vagyok itt azt észre vehetted, de a fő lényeget amit észrevettem leírom: az 5000-es sort nem tartom szerencsésnek, mert nekem a wifis melegedett eléggé, illetve este durván hotpixeles volt ha ez mond valamit, akkuja siralmas volt. Amúgy jó kis kamera volt. A 4000+ alig melegszik, menetszél épp annyira hűti, h nem is érezni semmit. Mivel hő kevesebb van, 2 ora fölött van az üzemidő. Video lapse üzemmódban 4 óra felett. DE bugos meg a szoft, ellenben használható. Aztan a fehér egyensúly nem oké, lassan mennek a kísérletek erre vonatkozóan, csak ezért nem motorozok naphosszakat. Ha ki kell emelni miért nem tetszik az az előbbi hiba. Szép a kép jó a kép, de az ég ki van égve. Ahogy látom addig nem korrigál a kamera még a fény el nem ér egy erősséget, ezzel az a baj, hogy néha nem éri el és tartósan kiegett az ég. Van felvétel ahol a település tábla nem látszik meg éltünt az égésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest