- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
CGmatula #2646 üzenetére
Erre írtam, hogy aza a boltaneten.hu, olyan mintha egy apróhirdetési oldalas hirdetésre írnál... amivel nincs is semmi baj - csupán olyan boltot kérdeztek, ahogy ÁFA-s számlaként, garanciával adják...
Az aprós oldalakat én is megemlítettem, ahogy én is vettem már új és használt dolgokat is ezeketen az oldalon (olx-jofogas-vatera-teszvesz)
(#2646) CGmatula
Mondjuk én innen biztos nem merném megrendelni... Ilyenektől csakis személyes átvétellel!
(max vatera játszhat még, mert ott van értékelés rendszer, vagy itt ph-n is...)"Minden terméket utánvéttel küldünk, így nem tudjuk becsapni önt mint sok üzlet az előre utalással!"
Ez nettó baromság... utánvétellel ugyanúgy küldhetnek egy féltéglát..."A terméket utánvéttel küldjük ha raktáron van akkor általában másnap megérkezik!"
"Ha nincs raktáron általában 5-10 nap alatt beérkezik de ezt mi email-ben pontosan megírjuk neked!"
Egyszóval itt sem biztosíték, hogy rögtön megkapod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest