Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Az a bajom a Coolinkkel, hogy ma ez az aktuális ''bölcsek köve'' (olcsó de megbízható) táp. A Codegenről pont ez volt a közvélekedés 1-2 éve.
Belül viszont Codegen stílusú az elektronika, csak komolyabb hűtőbordákat kapott. (Ennek igazából készenléti üzemben van jelentősége, működés közben a kisebb bordák is kellően hülnek.)
Szintén nem tetszik, hogy a 300W-os és a 350W-os X, vagy a 350-es és a 400-as DX a matrica kivételével teljesen megegyezik.
(Én már nem hiszek a mesékben, tehát szerintem nem a nagyobb teljesítményre készített tápot adják el kisebbnek- olcsóbban.)
A megbízhatóság a részletekben lakik: pl az, hogy egy elektrolitkondi fél centivel messzebbre kerül a melegedő alkatrészektől, óriásit képes javítani a táp hosszútávú megbízhatóságán.
Én tartok tőle, hogy úgy 1,5 évvel azután, hogy ''tömegével'' kezdték használni, a Coolinkről is kiderül, hogy nem sokkal jobb, mint a Codegen.
Új hozzászólás Aktív témák
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest