Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
8th
addikt
Eltelt jó pár hónap már el is felejtettem ezt a bejegyzést.
Nos, a harmadik oltást követően random időpontokban szép kis szívritmuszavaraim lettek. Amint végleges megoldást találunk a problémára megírom részletesen a dolgot. De egy dolog holtbiztos. Jöhet bármilyen vírus vagy pusztulat kórság, hogy belém többet nem döfnek semmilyen kotyvalékot az kurva isten! Inkább megdöglök mint, hogy három féle gyógyszert kelljen zabálnom életem végéig egy simán elkerülhető, generált problémára. Hová tettem a józan eszem, nem is értem...

Aktív témák
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Robotporszívók
- Autós topik
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest