- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Nos a szaki bár nem árulta el mit csinált, de a váltó gondot megoldotta. A gépmadár szépen fle is vett enémi karbi piszkálgatás után a normális alapjáratot. Majd a próba körön bemelegítés és még egy kis finomhangolás után 3km után 50-es tempón gurulva egyszer csak eeeee és elment az energia, le 2.-1. ott sem akart menni alapjáraton elketyerészett, de mihelyst sebességbe tettem és indultam volna el erőtlenedett. Le is állt, pici karbi piszkálgatás után kis gáz rúgás indult és hazajöttem vele. Nem sok kedvem kisérletezni így, hogy x-km tologassam ( a lábam se az igazi). Valakinek tippje mi lehet ennek az oka? Mi tud ilyet produkálni? -
Lacuss20
senior tag
válasz
Steve_Brown #459 üzenetére
Hát nah
Be kell látni néha, hogy van ami nem megy.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Steve_Brown #457 üzenetére
Oda adtam szakiknak
Már bele fáradtam. Az igazság, hogy tényleg össze rakáskor is az a nyomorult körmös kiemelő rész laza volt mint a ***** hiába láttam szépen mindent sorba hogy kell összerakni, videó, lefotóztam stb. Egyszerűen nem lett fesze snem tudom hol hibádzott.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
A körülményt nemirom le a lényeg, hogy sokat állt az sr2 felujitott blokkos gépmadár.
Alapjárat oda lett, uj karbitömités pucolás stb ez már közelit a régihez, ellenben hiába váltok fel le bármerre nem indul el a gép nem csinál semmit egy sebesség fokozatban sem. Tipp ötlet? Nem akarom nagyon szétbontani a kuplung kiemelő bowden mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple MacBook
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- EA Sports WRC '23
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest