Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
válasz
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod, segítséged! Kulcskészlet spájzolva.
Van a közelemben 2 bolt is, ahol lehet venni alkatrészeket, de még nem voltam bent. Így nem tudom, hogy milyen minőségű alkatrészeket forgalmaznak, de majd érdeklődöm itteni motorosoktól. További széles utat kívánok mindenkinek! 
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
A napokban (remélem) lesz egy Simson Fecském. Azt szeretném kérdezni, hogy Ti hol vesztek hozzá alkatrészeket? Nézegetem a netet, rengeteg oldal foglalkozik alkatrészekkel. Több helyen német-gyártmányok is fellelhetőek. Milyen márkát érdemes előnyben részesíteni, ha valamiből alkatrészt kellene majd cserélnem? Valódi gyári gondolom már ritka lehet, mint a fehér holló. A kiszemeltem még nem volt megbontva, 6000 Km van benne, S51, 3 sebességes. Láttam olyat (egy zsák pénzért), hogy 5 sebességes blokkot árulnak. Ennek van létjogosultsága (csak elméleti szinten kérdezem)?
Illetve milyen papírokat kell beszereznem a tulajdonosváltáskor? Gondolom kell egy adás-vételi szerződés (de valami hivatalos bélyegzővel ellátott vagy egy mezei nyomtatott is jó 1-1 tanúval?), egy kötelező kötés. Papírjai viszont nincsenek meg a motornak. 10 éve nem ment 1 métert sem, de járatva minden héten volt. Ütközhetek valami akadályba? Nem rendszámos. Aztán felszerelést mit kell hordani? Eü csomag, stb.-re gondolok. Meg egy KRESZ szabály is érdekelne. Fényvisszaverőmellény viselése kötelező este-éjjel vagy rossz látási viszonyok között. 14 éve szereztem a B kategóriás jogsim, így azóta nem követem nyomon a motorkerékpárokra vonatkozó szabályokat. Motorolajat, váltóolajat milyet érdemes venni? Az igazság az, hogy 10 éve nem ültem motoron, ezért is vannak ilyen kérdéseim. Mindennapi munkába menethez lesz a motor, maximum 5km/nap. Hétvégén meg amennyi belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Licencek
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van a közelemben 2 bolt is, ahol lehet venni alkatrészeket, de még nem voltam bent. Így nem tudom, hogy milyen minőségű alkatrészeket forgalmaznak, de majd érdeklődöm itteni motorosoktól. További széles utat kívánok mindenkinek!