Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
üzenetére
Én most pár nap szünetet tartok. Teljesen fel...ta az agyam a fusion power plant ignition-ja. Előtte pont lebontottam az összes erőműmet, mert már nem kellenek. Utána akkora kapacitást kellett építenem, hogyha előtte lett volna ennyi kapacitásom, eleve nem építem meg a fusion power plant -t. Na jó, végül sikerült beindítanom. Erre olyan 1-2 perc működés után leállt. Valami 1 órán keresztül újraindítottam, de pár perc múlva mindig leállít. Végül kiderült, hogy azért, mert nem kap elég ControlNet-et. WTF? Van 5600+ ControlNet-n! Ja, csak random időközönként ezt a gép leveszi negatívba (pár 2-3 másodperce), a régióban meg hiába van ennyi felesleges kapacitás, onnan nem pótolja. Ilyenkor mindig leáll az erőmű, és rögtön nincs áram a városomban! Szóval nálam használhatatlan fusion power plant mert pár perc működés után kikapcsol a játék valamelyik hibája miatt.
Előtte az egyik MegaTower-em buggolt be. Hiába volt hatalmas kereslet a lakóhelyekre, az egyik lakószintre csak 200-300 ember költözött be az 1200-ból, és a helyzet később se változott. Lebontottam ezt a szintet, és újra felhúztam. Ebbe instant beköltözött az összes ember.
Az ilyenek most elvették a kedvemet a játéktól!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)