Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csaba951

veterán

válasz #41133696 #2658 üzenetére

Én most pár nap szünetet tartok. Teljesen fel...ta az agyam a fusion power plant ignition-ja. Előtte pont lebontottam az összes erőműmet, mert már nem kellenek. Utána akkora kapacitást kellett építenem, hogyha előtte lett volna ennyi kapacitásom, eleve nem építem meg a fusion power plant -t. Na jó, végül sikerült beindítanom. Erre olyan 1-2 perc működés után leállt. Valami 1 órán keresztül újraindítottam, de pár perc múlva mindig leállít. Végül kiderült, hogy azért, mert nem kap elég ControlNet-et. WTF? Van 5600+ ControlNet-n! Ja, csak random időközönként ezt a gép leveszi negatívba (pár 2-3 másodperce), a régióban meg hiába van ennyi felesleges kapacitás, onnan nem pótolja. Ilyenkor mindig leáll az erőmű, és rögtön nincs áram a városomban! Szóval nálam használhatatlan fusion power plant mert pár perc működés után kikapcsol a játék valamelyik hibája miatt.

Előtte az egyik MegaTower-em buggolt be. Hiába volt hatalmas kereslet a lakóhelyekre, az egyik lakószintre csak 200-300 ember költözött be az 1200-ból, és a helyzet később se változott. Lebontottam ezt a szintet, és újra felhúztam. Ebbe instant beköltözött az összes ember.

Az ilyenek most elvették a kedvemet a játéktól! :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés