Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Úristen, hajnali fél négy van, asszem ideje lenne lefeküdnöm... Jééézusom, jééézusom, holnap embernek kell látszanom az állásinterjún.
Csak Poppy hiányzik most nagyon. Mellkasszorulásom van. Holnap talizunk (azaz ma) végre, jó lesz, remélem nem fogja semmi sem elrontani, én minden gondolatommal, mozdulatommal, szavammal azon leszek, hogy jól oldódjon fel a helyzet holnap, mert nem szeretnék veszekedni, sem sértődni, úgyhogy holnapra elő kell vennem a ''minden lepereg rólam'' ruhámat, ott lóg valahol a szekrény mélyén egy fogason! Asszem tudom is, hogy pontosan hol...
De lehet, hogy most az ágyamban kellene keresnem
Lehajtom fejemet a selymes ágyba. Közelebb húzódom a falvédőhöz, hogy Poppy is elférjen mellettem... Érzem, ahogyan az ujjai hozzáérnek a hátamhoz, ahogyan befekszik az ágyba. Hozzám bújik, de nem nyomulósan, hane simulósan, simulósan, de szorosan, ahogyan szeretem, kiskanál-nagykanál koncepció, ahogyan azt kell...! Jó a meleg, ami Poppyból árad, úgyis ki kellett nyitnom az ablakot, mert majd' megfulladtam a sigifüstben és most fárom. Jó éjszakát, kedves, álmodat őrizzék az Istenek, legyen álmod hosszas és nyugodalmas és tedd be a szorongásaidat ma éjszakára az éjjeliszekrény kicsíny fiókjába, el lesznek ők ott is egy éjjelre, olcsó szállás vérszomjas, kínzó kis ördögöknek.
Az ébresztőt hagyd, kapcsolj ki mindent és próbálj meg pihenni. Itt fekszel mellettem, hát légy egészen nyugodt, semmi sem kelt fel még pár óráig. . .

Aktív témák
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON DDR4 32GB, RTX5060TI, 16GB/, 2TB T.hely/ GARI/Win!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest