Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
hááááát, én hirtelen ajánlani tudom a nogripracing fórumát angolul, hátha:
http://www.nogripracing.com/forum/forumdisplay.php?f=148
Sokat foglalkoztak a játékkal, talán találsz billre valami segítséget. Első körben én azt mondom, tedd fel az unofficial community patchet ami sok problémát megold önmagában. Ezzel barátibb lesz az irányítás, jobban beállítod, első körben ez jutott eszembe.+++ Szeretném a véletlenül megvásárolt PS3-as kódomat PC-s kódra cserélni, mert le vagyok égve és nem tudom megvenni még 1X eredetiben a Shift2-t, de szervezkedni meg játszani nagyon szeretnék online. Segítsetek, légyszi, mert a steam-origin féle cserélős témában se tudtam megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Diablo IV
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Macska topik
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest