Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ilyenkor kell hagyni... és sztem tudja mindenki, h köze nincs a szimulátorokhoz, az élethez, de jatékon belül attól még lehet jót menni ! Körülbelül ez volt az én, és a te hozzászólásodra kommentelő mondanivalójának, lényege. De akkor ezzel az erővel a PC-n autózásnak nincs értelme, mert köze nincs a valós erőbehatásokhoz pl amik érnek
Persze ez így jó (márakinek). Én azért örülök, ha lehetőségem van robbanómotor hajtotta egységeket kipróbálni, nem is akármilyeneket. A játék, meg olyan amilyen... ettől függetlenül időrekordok mindenhol vannak, és jó azokat hajkurászni
Remélem sokan vannak ezzel így. Ahelyett, hogy egymást tépnék. Félre ne értsd, csak gondolatmenet volt. Nem szoktam én veszekedni...csak anno 3870x2 topikban amikor ömlött a h*lyeség egyesekből.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ez így jó (márakinek). Én azért örülök, ha lehetőségem van robbanómotor hajtotta egységeket kipróbálni, nem is akármilyeneket. A játék, meg olyan amilyen... ettől függetlenül időrekordok mindenhol vannak, és jó azokat hajkurászni
Remélem sokan vannak ezzel így. Ahelyett, hogy egymást tépnék. Félre ne értsd, csak gondolatmenet volt. Nem szoktam én veszekedni...csak anno 3870x2 topikban amikor ömlött a h*lyeség egyesekből.