Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
UberMutant #2348 üzenetére
Tudom......
Főleg engem...... Iskolás koromban mindig 63kg voltam a 183cm-el. Ehettem bármennyit nem számított.....de tényleg.....semmi nem jött rám. Nyilván azért akkor többet mozogtam valamennyivel, de sportolni akkor sem sportoltam. Viszont már akkor is Tachycardám volt. 100 alá csak nagyon nyugalmi állapotban mennt a pulzusom.Kivették a mandulám akkor piszkosul hízásnak indúltam ami olyan 100kg körül jó ideíg be is állt. Aztán napjainkban cigi mellett olyan 105kg-nál beállt.
Aztán így 33 éves koromban utána jártunk a Tachycardia okának........persze orvos első szava......le kell fogyni.......mondtam neki hogy 63 kg-osan is ugyanilyen volt már mióta az eszem tudom. Persze ő sem hhitt nekem.....mert azt nem hiszi el........ok ne higgye....
Aztán kardiológushoz kerültem, ahol kiderült, hogy születési rendellenesség az oka......pontosan nem tudom megmondani mi az, de valmi olyan, hogy a szívbillentyűnél ahol 3 hegynek vagy tasaknak kellene lenni, nekem ott csak 2 van.Cigit letettem ( főleg a fenti okok miatt) 120kg.
Valami viszont tuti nincs renben a "belemmel"......cigi letétel óta alapból is sokszor hasmenésem van, de ha valami olyant eszem akkor végem van.
Tudom......orvoshoz kellene menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest