Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
KnOx
tag
Sziasztok!
Először is megkövetném magam a topic nyitásáért de a forumok olvasása közben teljesen összezavarodtam!
Nos az lenne a szitu, hogy alaplapot és procit szertnék végre vásárolni a közeljövőben! Az amd-s processzorok, lapok területén vágom valamennyire a dolgot: nf7 vagy a7n8x, valamint képben vagyok hogy a mostani 2500+-os bartonok lockosak (merthogy ő lenne a kiszemelt áldozat a kék sarokban).
Igen ám de a piros sarokban ott van az Intel, amirol halványlilagőzöm sincs! Ez ügyben kérem szakértők segítségét, érdemes e intelt venni (ugy hallottam lehet tuningolni ezt is), és ha igen, melyiket (40k korul). Kérem hogy ne a pénzügyi kérdés legyen a döntö(ilyet mondani:))! és milyen viszonylag olcso lapban? TUNING szempont fontos!
Ami még fontos lehet, hogy egy 512-es 333-as DDR fog szaladgálni benne!
Nagyon megköszönném a segítséget, mert ez nem kis pénz és okosan szeretném elkölteni! A kiterjedt és nem szükszavú, jolmegmagyarázos válaszokért csokit küldök!:DDD
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
- LED világítás a lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Üzleti vita és megbeszélés
- Battlefield 6
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest