- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Aktív témák
-
l_bandi
csendes tag
Köszi a segítséget!
Amúgy én is arra gondoltam hogy vagy a 4 sarokcsavaros megoldás, vagy a 2 csavaros megoldást lehet külön-külön alkalmazni. A 6 lyuk az nekem is soknak tünt, de ezek szerint meg ahogy nézegettem az alaplapokat ez a két megoldás közül lehet választani. (Hozzátezsem elvileg minkét megoldás ugyanolyan mértékben jól rögzití a hűtőt.) -
westlake
félisten
ha fel tudiod ugy sezrelni a hutodet, hogy a lyukhianyok ne akadalyozzak, akkor nem lesz problema.. ket lyuk is elbirja jelenleg kaphato legnagyobb hutoket is.. nem tudom, hogy az altalad hasznalni kivant hutot milyen foglalatra terveztek, de tudtommal nincs olyan 939-es lap, ahol 4, vagy akar 6 lyuk lenne a lapon
-
l_bandi
csendes tag
-
l_bandi
csendes tag
Hali mindenkinek!
Gyors segítség kellene!
Scythe Ninja hűtőt vennék de van 1 kis gondom az alaplapommal (MSI K8N DIAMOND s939 foglalat)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060311/foglalat_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A linkelt képen bejelölt a zöld karikák jelzi a létező csavrfoglalatokat, a piros karikáknál meg nincs lyuk a műanyag keret alatt!
Kérdés: a két csavar elég lesz e felfogatni a hűtőt, anélkül hogy gond legyen, elég stabilan fog-e állni? A hűtőt eredetileg 6 csavarral kellene felfogatni (2 a zöld karikák helyére, 4 pedig a piros karikák helyére).
Az alaplap hátulján van gyári erősítés,de azon szintén csak 2 csavrnak van lyuk.
Az erősítés így néz ki:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060311/Image_946__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A hűtő súlya 665g.
Minden tapasztalt géptulajdonos válaszát várom!
Moderátornak: Légyszi ne zárd be a topikot vasárnap estig!
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Filmvilág
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Blu-ray lejátszók
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest