Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
Értem, ki kell próbálni , most ketten járjuk a vidéket és már 2 dobozt szinte tele gyujtöttünk cuccokkal, és szerencsére meg senki nem fosztotta ki, nagyon hasznos volt amikor nem kell nullarol kezdnei, ha pl berambozunk egy military bazisra...brutalisak azok a gepek, nem egyszeru ott lootolni ...
Még 1 kérdés felmerült bennem, ugye ha egy szerveren vagyok, és mindig oda joinolok vissza akkor oke minden elmentődik, ott folytatom ahol abbahagytam, de mi van, ha egy masik szerverre csatlakozok közben ha megjegyeztem melyik szerveren voltam az ismerősömmel akkor oda vissza tudok térni és folytatni azt a játékot, vagy ha egyedül kalandozni kezdek egy másik szerveren, akkor ahol a barátommal együtt voltunk az elveszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kés topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest