Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
18 éve lettem sci-fi őrült,a düne c. remekmüvel kezdődott,amit egy osztálykiránduláson vettem meg sopronban./két részben adták ki/Innentől kezdve nem volt megállás.aztán néhány év múlva jeffry stone hatására/éj trilógia ,hajnal trilógia stb/átléptem a fantasy világába.természetesen a sci-fit nem felejtettem el,csak megfeleztem magam...Elsősorban a cselekményes,''ponyva''szerü irományokat lapozgattam,bár van voght , poul anderson , stb nem igazán nevezhető ponyvának,csak annyira cselekményes és fordulatosak a történetek,hogy már-már ponyvának hiheti egy nem sci-fi fan.
-
deedee
őstag
talán nem ez a megfelelő topik,ezért csak félve írom ide:kábé 100 db kozmosz és galaktika könyvem van a hetvenes évek végéből és a 80-as évekből.helyhiány miatt eladnám őket.nem tom mikor és meddig leszek a ph-n,úgyhogy ha itt nem válaszolok azonnal a felmerülő kérdésekre,akkor mélben lehet kérdezni.listát még nem írtam,de ha többen is érdeklődnek,akkor csinálok és mélezem majd....
-
deedee
őstag
nagyon király a bolygó neve:halál.megvan a rendezői változat 5.1-ben és állatian szól,ahhozképest hogy sztereóból csináltak térhatást.könyvben meg legalább 25-30-szor kiolvastam és ez nem csak szájtépés.egyik kedvenc könyvem,a düne mellett.egyébként mindkettő a kozmosz fantasztiks könyvek kiadásában van meg.ja és a dünét kb 10-12-szer olvastam mióta megvan:azaz 18 év alatt.
-
deedee
őstag
hali!
néhány éve készült egy eléggé profi csillagok háborúja film,a rajongó fanatikusok által...Hol lehetne beszerezni,megnézni?Ha jól emléxem,akkor néhány városi harc a balatonalmádi/asszem balatonalmádi/ ''görög'' faluban készült....Mást nem tudok róla...
ja és ha már itt vagyok:nincsen meg vallakinek véletlenül gyári dvd-n a mélység titka c. film?/Nem gyári is lehet,persze...Biztonsági másolat is szóbajöhet... /
Én ugyanis megrendeltem a netről már hetek óta,de nem tudják beszerezni... -
deedee
őstag
-
deedee
őstag
néhány éve készült egy eléggé profi csillagok háborúja film,a rajongó fanatikusok által...Hol lehetne beszerezni,megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest