- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Sb 128 pci...help
- (téma lezárva)
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Raymond
titán
Az hogy egy vagy ket kimenet van e a kartyatol fugg. Nezd meg milyen model. Talalsz a NYAK-on egy CTxxxx szamot, azza lehet azonositani es a megfelelo meghajtokat megtalalni.
-
Apika
addikt
Szvsz kettő van. Nálam régebben az egyik a HIFI-re volt kötve, a másik a fejhallgatóra. :U
-
Clyde22_
tag
De, lehet. Haveromnak is ilyen kártyája volt és tudott a vonali bemeneten +2 csatornát kitolni a kártya asszem... A driverben kellett valamit beállítani (install elött). Ez egy tuti feature, a creative is támogatta anno
-
twollah
nagyúr
Ha minden igaz egy kimenete van.
Ha veszel jackdugo elosztot akkor kette lehet osztani azzal.
Bemenetet kimenete?
Szerintem nem lehet. -
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
tsello
aktív tag
Ha kell a driver akkor írj mailt és jövő hét elején átküldöm.
Én régebben a netről szedtem le és nem a cdt használom. -
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
Nem értem a kérdésed...
Tehát indítsd el az új hardver hozzáadását. Ha nem látja a kártyát, rakd át egy másik slotba, és ott újra. (Nekem sem minden slotban ismerte fel a kártyát.)
Ha felismerte a kártyát, és látod az eszközkezelőben, akkor telepíteni kell a drivert. Ha elég neki a Win98 CD, add neki. Ha külön CD-t kér, rakd bele a driver CD-t. Ha itt is gáz van, akkor a driver CD-ről indítsd el a SETUP.EXE-t, vagy valami hasonlót. Mennie kell így! -
Culture
csendes tag
-
Culture
csendes tag
-
Szalma
őstag
Eddig volt, most eltűnt? Összeomlott a win? Továbbra is azt tudom tanácsolni, hogy átrakni egy másik PCI slotba, update-elni az ESCD-t (NVRAM-ot, akármit, a lényeg az irq-k újraosztatása a biossal). Ha ekkor sem ismeri fel a win az új hardvert, akkor egy egyéb hdd-re windows install, hogy úgy megy-é. Ha nem megy, akkor lehet, hogy kifeküdt a kártya...
Molyoltál mostanában a géped belsejében?
Szeretettel:
Szalma -
Apika
addikt
-
Culture
csendes tag
-
Szalma
őstag
-
Culture
csendes tag
És akkor régen miért volt jó...?
-
Culture
csendes tag
-
Szalma
őstag
DOS-os progignál kell a régi BLASTER elmuláció használatához az autoexec-ben a beállítása. Ha driver telepítés közben megfekszik, akkor rakd át másik PCI slot-ba, mert egyedüli irq-kell a nem wdm drivereknek... Cseréljen windowst hamar! :(
Szeretettel:
Szalma -
twollah
nagyúr
-
Culture
csendes tag
-
Culture
csendes tag
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
http://images.google.co.hu/images?q=speccy&ie=ISO-8859-2&hl=hu
-
twollah
nagyúr
-
Szalma
őstag
(Tehát: kézbeveszed a legális WinME/Win2k/WinXP telepítő CD-jét, behelyezed a CD-meghajtóba és... :) )
Ne haragudj, most nincs se kártyám, se Win98-am, se türelmem megküzdeni a problémával... Nálad van hardver, szoftver és úgy tűnik szánsz rá időt is. :)
Tippelni tudok az emlékeim alapján. Sajnos a legfőbb emlékem az SB128-ról, hogy az egyik legproblémamentesebb hangkártya volt, amivel találkoztam... Az ES1371-es.
Szeretettel:
Szalma -
Apika
addikt
-
Apika
addikt
Akkor itt:
[L]http://www.driver.hu/product.php?prodid=1656[/L] -
Culture
csendes tag
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Culture
csendes tag
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Culture
csendes tag
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
Innen letöltheted a drivert:
[L]http://download.terminal.hu/search.php3?vrovat=49&p=7&o=cim[/L] -
twollah
nagyúr
W!n97+1eSE alatt használtam, és jelenleg w!nMe alatt használom az SBPro128at.
Ha az emlékeim nem csalnak akkor a ME alapból felismerte a kártyát. -
Culture
csendes tag
-
Szalma
őstag
-
Lobonc
tag
98SE nem ismeri legalábbis nekem nem ismerte fel de 2k tol már tutira ismeri!!
Drivert meg keressel download.com-on -
Culture
csendes tag
-
Szalma
őstag
Szerintem Win98SE és felette alatt már ismeri a win... Ha nem, akkor rosszul emlékszem...
Szeretettel:
Szalma -
Culture
csendes tag
Üdv!
Van egy Sound blaster 128 hangkártyám, de nem sikerül feltelepíteni a gépre az illesztőprogramokat stb. és nincs hang. a driver disk pedig nincs meg hozzá.
Tudna valaki segíteni???
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Sb 128 pci...help
- (téma lezárva)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Okos lesz a következő szemüveged
- További aktív témák...
- Legion 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC, 9800x3d, 9070XT
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab 2nd - i5-7Y57 I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4G I 12GB I 128SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest