Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Hát lehet, hogy a vásárlás után 5 perccel már a Samsung is használt lesz, de legalább ott lesz a 3év gar, ami a Maxtorra nincs!
Egyébként tényleg nincs netem, még egy nyomorult Matávos (bocsánat! T<rendi>-com) telefonvonal sincs otthol! Most is a mobilomról nyomom a Ph!-t.
Hali! -
elfelejtette
veterán
válasz
mr_ricsi
üzenetére
A csere azért lesz, mert a SATA1-es vinyóm egy használt Maxtor, amire cserélem, az pedig egy zsír új 3 év garis Samsung.
Egyébként amikor összeraktam a jelenlegi konfigom, az XP telepítés után felinstalláltam az nVidia all-in-one (vagy valami ilyesmi) drivert az alaplapi CD-ről.
Hali! -
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
UP!
Valaki segíccsen lécci, mielőtt kivágom a p*csába ezt a sz*rt! -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Most szereztem egy SATA1-es csatolós 120GB-os Maxtor DiamondMax Plus 9-es vinyót. Az a problémám vele, hogy a biosban akármit állítok be, az Everest azt írja, hogy ''max. átviteli mód: ata133, aktív átviteli mód: ata100''
Egy havernak egy P4 Celeronos gépben ugyanilyen (csak nagyobb, 200GB-os) van, és neki is ezt írja ki! Miért nem lehet magasabb átviteli módba állítani? (XP SP2 van fent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest