Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris2k
csendes tag
Nem vagyok aranykártyás ügyfél, anélkül meg már elég sokra jön ki, 2év rabsággal, ... ugyanott lennék.
De mindegy is mert azt az információt kaptam, hogy már nem nagyon lesz T-mobilnál ez a gép, le fog kerülni a webshopból is hamarosan.Kijelzővel mennyire vagy megelégedve, mondjuk eddigi notebookjaidhoz képest ( ha volt eddigi
)?
Milyen USB 3.0 hubot használsz hozzá?(#476) jeni
Számla nyílván van, de ezeket a samsung garikat számla nélkül is ugyanúgy fogadják legjobb tudomásom szerint.
Amire Te gondolsz szerintem, az a számlaadás rész, ami a vásárló nevére kiállított számlaadást jelenti a vaterán, és azért nincs megjelölve.
Az optikai meghajtóra nincs is nagyon szükség, az évi pár darab használatra meg már rengeteg olcsó, külső írót lehet kapni ahogy nézegettem..
Igen a 4GB RAM szerintem is (bőven) elég még egy jó darabig, később ha egy két extrém felhasználói helyzet igényelné akkor azt is olcsón bővíteni lehet.Köszönöm a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux Mint
- Goddess of Victory:Nikke
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)?