Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono76
tag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy az LE32C530-as új firmwarejébe mik a változások? Erről nem találok infót sehol.
Köszi!
-
Nono76
tag
Melyik webshopot ajánljátok TV vásárlásra?
-
Nono76
tag
UE40F6400-es TV-hez gyárilag jár a 2db 3D szemüveg, tehát benne van a dobozban, vagy boltja válogatja hogy adnak hozzá vagy sem? Van ahol feltüntetik van ahol nem.
-
Nono76
tag
Sziasztok!
Rákötöttem az F6400-es TVmre egy 2.1 es hangszórót a fejhallgató kimeneten keresztül, de ilyenkor a tv letiltja a hangszínszabályzás lehetőségét. A hang menüben kiszürkülnek ezek a lehetőségek. Van erre valami okosság hogy lehessen állítgatni? Esetleg másik firmware? Jelenleg az 1113-as van rajta.
Köszönöm!
-
Nono76
tag
Basszus én meg nem tudtam mi van. Wifi kapcsolat működik, böngészőben van net, minden más samsung alaklmazás meg azt mondja nincs net. Samsung fiókba bejelentkezni nem lehet, újat csinálni nem lehet mert a feltételeket elfogadni nem lehet. Azt hittem nálam van a gond. Pedig csak a Serviiot akartam tesztelni, de persze az sem működött. Még jó hogy nem reseteltem a smart hubot.
-
Nono76
tag
Egy F6400-es Tv-t lehetne irányítani Bluetoothos billentyűvel vagy egérrel?
-
Nono76
tag
Eco modról jut eszembe: F6400-es Tv-n fizikailag hol található a fényérzékelő? Kicsit közelebb került a tv a falhoz, (mellette, felette nincs semmi, csak most keskenyebb szekrényen van) és azóta este ha lámpát kapcsolok lesötétítve hagyja a képet. Egy két esetben meg előfordul hogy jól működik, de ez ritka!
-
Nono76
tag
A samsung tv csak a samsung soundbar-al kommunikál bluetooth-n, vagy más típussal is működne? Az Edigital-ba 20% kedvezmény van minden Thonet & Vander cuccra és van köztük BT-s is. Gondolkodom egy ilyenen csak nem tudom működnek e együtt. Mi a véleményetek?
-
Nono76
tag
A hang témával kapcsolatban én gondolkoztam egy ilyen megoldáson is: [link]
Kérdés hogy a TV BT-vel összecsatlakozna e, és milyen lenne a minőség. Nem kerül sokba! -
Nono76
tag
Tegnap este bekapcsoltam az F6400-es TV-met, és kis idő múlva feldobott egy eddig sohasem látott ablakot, miszerint frissítés érhető el. Az automata frissítés ki van kapcsolva és soha nem zaklatott hogy van új firmware. Nagyon erőltetik a frissítést. Ráadásul úgy van megcsinálva, hogy 3 választási lehetőség volt. Most frissít, később frissít, és ne frissítsen. Persze alapból a most frissít-en áll. Ha valaki nem figyel simán rányomja az okét.
Jimanszky igen hivatalost.
[ Szerkesztve ]
-
Nono76
tag
válasz F_Gergely #114465 üzenetére
Nézd meg itt engedi e:
Az Ébresztési időzítő beállítása -> Beállítások -> Adás -> Automatikus hangolás beállításai -> Ébresztési időzítő
A televízió bekapcsolását és az automatikus csatornakeresést szolgáló időzítő.Ez a funkció csak bizonyos típusokon, adott földrajzi helyeken érhető el.
Nem biztos, hogy tudja, de a kézikönyvben ez van.
-
Nono76
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest