Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mayday001
csendes tag
Sziasztok!
Lehet bután fog hangzani a kérdés de a samsung tv-ben tenyleg van "GPS " vagy ha Internetre dugod ip cím alapján méri be a helyet?hogy lehetne ezt ki küszöbölni?hide ip vagy ilyesmi?[ Szerkesztve ]
Visszaírni luxus?!
-
Mayday001
csendes tag
Sziasztok!
Ha csak arra van mód hogy itthon ellenörizzük a megvett tv készüléket mire kell figyelni?illetve milyen modók vannak arra hogy ellenörizzük nem pixel hibás e stb mit kell meg esetleg nézni rajta hogy kiderüljenek az esetleges hibák?Visszaírni luxus?!
-
Mayday001
csendes tag
Szerintetek mikor lesznek az üzletekben készlet "kipucolások" a 2014-s modellek miatt??
Visszaírni luxus?!
-
Mayday001
csendes tag
Sziasztok!
van egy Samsung ue55f6500 tvm egy Sony házi mozi rendszerrel kötöttem össze de sehogysem tudtam arra rájönni hogy a tv adások hangját miért nem szólaltatja meg a házi mozi! Hdmi kábel is rávan kötve meg RCA kábel is de sehogysem akar müködni Usb-röl mennek a filmek zenék ha a házimoziba dugom! Van valakinek valami tippje mit hagytam figyelmen kivül?optikai kábel bemenet és scart nincs a házimozin sajnos csak hdmi vagy rca![ Szerkesztve ]
Visszaírni luxus?!
-
Mayday001
csendes tag
válasz kecsawi #62772 üzenetére
Az korrekt tehát ha veszek egy rca jack dugos átalakitot akkor müködhet? mire gondolsz mi lehet a baj ha audio filet jatszok le?igazából csak a tv adásokat akarom lejátszani meg Plexet használok filmek lejátszására wifin keresztül igaz ha müködik is ez a megoldás film lejátszására nem lesz jó mert füllhallgatón keresztül gondolom max stereoban fog szolni minden
Visszaírni luxus?!
-
Mayday001
csendes tag
sziasztok!
van egy samsung ue55f6500 tv-m olyat csinál most hogy 10percnél tovább nem lehet nézni mert l kezd ki be kapcsolgatni magától a távirányitora nem reagál csak ugy tudom kikapcsolni ha áramtalanitók de ami a legfurcsább hogy miutan kihuztam a tv-t még mindig ég a piros led söt villog egy darabig meg még a panel is illetve kattog valami a tvben ez milyen hiba lehet szerintetek?sajnos mar nem garis a tv...régen is csinált már ilyet 1-2x de ha kihuztam es par prc pihi utan vissza semmi baja nem volt de most mar max csak 10percet lehet nézni a tvt utana egyböl ujra kezdi eztVisszaírni luxus?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest