Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiga74
csendes tag
Sziasztok . Van egy Samsung UE43M5502AKXXH tv . HDMI portokon a hang véletlenszerű időközönként kihagy, de a kép viszont nem . Hiba csak a HDMI portokon jelentkezik , a tv saját hangszóróján is és optikai kimeneten is. HDMI kábelt már cseréltem 1.5m , több eszközzel is kipróbáltam de a hiba mindig megmaradt . Szerelővel beszéltem szerinte Tv szoftver hiba . 3 alkalommal volt frissítve a tv szoftvere de nem változott semmi Találkoztatok e már ilyen jelegű hibával és ha igen mi lett rá a megoldás . 3 hónapos a Tv . Most már meglehetősen bosszant a dolog. Segítségeteket , véleményeteket előre is köszönöm .
[ Szerkesztve ]
-
Csiga74
csendes tag
Sziasztok . Samsung 43m5502 tv re HDMi keresztül rá van kötve pc és tv box . A tv-böl optikain soundbara ki van vezetve a hang. Kb 30 percenként akadozik a hang a soundbaron. De a tv saját lejátszóján nem jelentkezik ez a hiba a sounbaron . Valaki tapasztalt e már ilyet ennél a típusnál ?
-
Csiga74
csendes tag
válasz sugarforce #114929 üzenetére
Szia . Köszönöm hogy segítettél . Pár hete beszéltem már szervizessel de nem találkoztak még ilyen hibával azt mondta. Mivel nem egyszerű a készülék szétszedése így várjak meg egy frisitést ,ebben maradtunk. Most felraktam a samsung oldalán levőt a hiba meg maradt . Ezért érdeklődtem . Hátha másnál hiba mentsen működik . De ha nálad okés akkor Januárban beviszem a szervizbe. Alaplap cserét emlegetek . Mégegyszer köszönöm a segítséged .
-
Csiga74
csendes tag
válasz sugarforce #114933 üzenetére
Most néztem 9.5 kg állvány nélkül 10.5 állvánnyal . Szerintem akkor ez pont belefér. Te egyébként milyen képi be állításokon használod a Motion plus-t ?
-
Csiga74
csendes tag
válasz sugarforce #114935 üzenetére
Ezzel én is igy vagyok. Zavarja a szememet. Mintha vibrálna a kép ha be van kapcsolva.
-
Csiga74
csendes tag
Sziasztok ! van egy samsung 43m5502 tv. Sötét jelenetek esetén a tv leveszi a háttérvilágítás fényerejét és igy alig látszódik a kép. Rérgi samsung tv-m film módban nem csinálta de ennél a tv-nél film módban is változik a fényerő tartalom függvényében . Eco mód ki kapcsolva. Service menüben lehet e esetleg erre valami megoldás . Vagy el kell fogadni hogy ez ilyen . Válaszokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Hajvágó vs repülö
- Politika