Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kryklyvyy
csendes tag
Üdv, nem régiben szereztem be samsung okos tv-met (6400) olyan problémám van, hogy mind a samsung link, illetve a smartview alkalmazással is nagyjából ilyen 20-30 mp lejátszás után megáll a film és elkezd tölteni néhány másodpercig majd folytatódik tovább, így elég élvezhetetlen az egész, továbbá ha 3d filmet osztok meg ezekkel az eszközökkel amint átkonvertálom a képet 3d-re rá néhány másodpercre a tv szétkapcsol a hálózattal, mi lehet a probléma? előre is köszönöm a segítséget, netem 500/100, gép 2mag, 2,5 gigahz, 4 giga ram.ha ez számítana esetleg.
-
Kryklyvyy
csendes tag
nekem olyan problémám van, hogy ugye amint bekapcsolod a tv-t előjön a smarthub alapból, na az alsó sorban vannak ugye a legtöbbet nézett csatornák+ appok, és fölötte nekem idáig 4 kis ikonocska volt, de mostmár csak 3 van, eltűnt az amelyiken tudtam nézni, hogy mi megy a többi csatornán, van esetleg valami tipp hogy lehetne visszaállítani, vagy mi lehet a baj?
-
Kryklyvyy
csendes tag
csak a másik, nem tudtam, hogy megszűnt egyébként, youtube appal, és böngészőt használva is csak 720p-s videót lehet elérni? aktív 3d tv-n melyik típusú 3d filmek a jobbak?
-
Kryklyvyy
csendes tag
olvasgattam itt a hsz-eket, tehát a smarthub sima hd, tehát nem tudunk full hd vidit nézni yt-n ha jól értelmezem? valamint nem akarok faszságot kérdezni, de ha samsung link segítségével nézek filmet tv-n akkor ott megvan a full hd felbontás?
-
Kryklyvyy
csendes tag
olyan problémám lenne, hogy sokszor nem tudok a számítógéphez csatlakoznia tv-ről, mert a pc-met mobile-ként találja meg és nem számítógépként, van mikor így találja meg van mikor úgy, igazából nem értem hogy történhet ez meg, samsung link fut a gépemen egyébként, zavaró hogy a gépről kell elindítanom néha minden egyes fájlt. valami tipp?
-
Kryklyvyy
csendes tag
arra vagyok kíváncsi, hogy ez a common adapter (ilyen kis kártya van benne) amit a tv hátuljába tudok csatlakoztatni, ad e valami bónusz csatornát vagy lehetőség akkor, ha digis vagyok?
-
Kryklyvyy
csendes tag
üdv, az lenne a kérdésem, ha samsung linken keresztül szeretnék filmet nézni, akkor ha van házimozim akkor 5.1-be tudom nézni?
-
Kryklyvyy
csendes tag
válasz sityupityu #88810 üzenetére
erre a kiírásra én is kíváncsi lennék ami tegnap megjelent angolul, valami delete login meg terminated szavak voltak benne, nekem sajnos végig se ment a szöveg, valaki elmondhatná mi volt/lesz
[ Szerkesztve ]
-
Kryklyvyy
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy mi a lehetséges módja annak hogy filmet felirattal együtt megosszak pc-ről samsung tv-re? samsung smart view-val sajnos ez nem sikerült.
előre is köszi a segítséget.
-
Kryklyvyy
csendes tag
válasz ΞΔGLΞ #127569 üzenetére
Még régebben Samsung linken keresztül néztem filmeket a tv-men ami egy jó ideje ugye megszűnt, ezek után költözés volt és nem foglalkoztam ilyen jellegű dolgokkal hogy számítógépről játsszak át filmeket a tv-re. Interneten keresztül akarom megoldani, hirtelen a samsung smart view programot találtam/jutott eszembe még régebbről, de ezzel valahogy nem tudok külön feliratot 'csatolni' és csak a kép megy át illetve a hang. Ebben kellene a segítség, hogy mi a legegyszerűbb módja filmet tv-n lejátszani, hogy az eredeti nyelvű filmhez külön str fájlt is tudjak csatolni.
-
Kryklyvyy
csendes tag
Üdv, a Plex valamiért csak a filmeket 'fedezi' fel, a sorozatokat viszont nem és így nem tudom őket tvről lejátszani, nem tudjátok hogy mi lehet a probléma, illetve a megoldás?
bocsi az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest