Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
LED tv vásárlás előtt állok. Szeretném a tanácsotokat kérni, hogy melyiket vegyem. 37-40"-ban gondolkodom. Amit ki szeretnék adni érte az 150-200k. Nem tudom megéri az idei kiadásokra többet kiadni vagy inkább a valamivel olcsóbb 2010-es modellek? Ha azt nézem akkor az előző évi modellekből a 6000-es sorozat kb. egyforma árban van az idei 5000-es sorozattal. Esetleg még az is megfordult a fejemben, hogy megéri egyáltalán a LED alacsonybb fogyasztása miatt ebbe fektetni? Mert ha jól tudom akkor csak ennyi különbség van az LCD-hez képest. Bár lehet tudatlan vagyok és nem csak ennyi.
Ti mit javasoltok ebben a méretben melyiket vegyem?
-
bozsozso
őstag
válasz fekomat #10832 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Valalmint az is, hogy tudomásom szerint 100Hz-es a TV és a szám alapján csak 60-as. Nekem mondjuk az UE40D5003-as van, de abban is P illetve 6-os szerepel. Nem tudja valaki akkor most mi a helyzet? Akkor nem is 100Hz-es? Vagy rosszul tudom ez a típus nem is 100Hz-es?
Más: Mennyire hivatalos a szervíz menübe belépni? Erre lehet hivatkozni esetleg, ha visszaviszem?
-
bozsozso
őstag
tv-t bármilyen indokkal vissza lehet vinni 3napon belül?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Samsung ue40d5003-as típusú tv-m van. Hozzá UPC digital bronz csomag. A médiaboxon amikor nézem a tv-t akkor néha a háttérben megjelenik annak a csatornának a képe amelyik a tv-n be van állítva. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy ez van. Esetlegesen ez lehet médiabox vagy tv hiba esetleg rossz minőségű kábel miatt? Ha a tv hibája akkor ez javítható vagy ilyen és kész?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Mit jelent az, hogy "annak a csatornának a képe amelyik a tv-n be van állítva"?
Ha pl. a tv-t az 1-es csatornán hagyom és ott analógként be van állítva az M1 és átváltok a médiaboxra, hogy azon keresztül nézem pl. az RTL klubot akkor a háttérben mint egy árnykép megjelnik az "éles" RTL klub "árnyékaként" megjelenik az M1. Ha mondjuk a tv-n olyan csatornára van állítva ahol nincs adás akkor az a "sistergős kép" látszódik a háttérben.
-
bozsozso
őstag
Esetleg [erre] valaki?
-
bozsozso
őstag
Tényleg nincs senkinek [ilyen] problémája a tv-vel? Akkor csak én szívtam be? Vagy ilyen miatt lehet szervízbe vinni? Ha szervízbe viszem ezt meg tudják egyáltalán vizsgálni? Vagy előfizetnek a UPC-nél hogy megnézzék? Attól tartok ha beviszem akkor nem is csinálnak vele semmit és úgy visszaküldik, de viszont nagyon zavar.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Szerintetek azzal lehet kezdeni valamit, hogy most vettem észre a tv-m a gyári talppal ferdén áll szemmel láthatólag nem kicsit. Igaz már nem most vettem a tv-t, mert 1 éves lesz áprilisban. Ezt esetleg gariban nem lehet? Vagy kinél lehet ezzel reklamálni? Vagy ezt beszívtam? Azért mondjuk tavalyi áron 170k-s tv-nél nem gondolom, hogy elő kellene fordulnia. Vagy forduljak egyből a gyártóhoz? Szervízbe ezzel gondolom hiába megyek ott biztosan elhajtanak.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
200k körül milyen led tv az ajánlott vétel 40-48"-ban? Fontos lenne, hogy upc mediacard-al működjön. Igaz nem samsung, de hasonló kategória érdekelne mint ez vagy a 42"-os változata. 3d-t nem tartom annyira fontosnak. Nem akarok háborút a 2 márka közt, de mivel jelenleg samsungom van így kíváncsi lennék mi ennek a samsungos "megfelelője".
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kis szakértői segítségre lenne szükségem samsung tv-vel kapcsolatban. Médiacarddal használom a tv-t ami tökéletesen működött. Viszont 1-2hónapja olyat produkál, hogy csak néhány frekvenciasávon lévő csatornák érhetők el a többi nem. Gyenge vagy nincs jel üzenettel. A működő csatornákon a jelerősség 35 körül van a nem működőknél 0-7. Most jutottam el idáig, hogy megnézzem a jelerősséget így azt nem tudom amikor működik akkor mennyit mutat. UPC már többször volt kint legelőször lassan 3hónapja akkor külső hibát állapítottak meg. Most pár napja ismét kint voltak mert az ajtóig eljöttek addig a jelszintek rendben vannak. Már majdnem lemondtam a kiszállást mert működött rendben, de gondoltam mégis jöjjenek ki mert hátha találnak valamit. Még jó hogy így tettem ,mert amikor kijöttek akkor pont nem ment rendesen. Végzett pár mérést az értékekeket rendben találta, de miután tovább ment volna egyszer csak ismét elindult rendesen minden csatorna. Ja ami még fontos másik szobában más tipusú tv-vel tökéletesen megy ugyanúgy médiacard-al.
Létezik, hogy adott frekvenciasávon tud csak folyamatosan venni csatornákat? Egyszer csak meg működik rendesen. Most próbálnám elkapni, hogy a mikor működik akkor milyen jelszintet mutat. Médiacard rendesen benne van és kipróbáltam a másikkal is azzal is ugyanezt produkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok