- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Ha biztosra akarsz menni, akkor hívd fel a "Samsung Magyarország" képviseletét, és kérdezd meg tőlük, hogy a fent említett üzletek a hivatalos forgalmazó partnereik közé tartoznak-e!? (Erősen kétlem...)
Ismered a véleményemet...
(Ráadásul nálatok van Media Markt, tehát ha bármi van, hatványozottabban egyszerűbb dolgod van a garanciális ügyintézésben.)
-
mpo
veterán
Mivel egyik sem írja le egyértelműen, az ÁSZF-ben sem, ezért arra következtettem, hogy bolti garancia van mindkettőnél.
Ha ilyen fölmerül máskor, akkor a weboldalon kell nézelődnöd, akár az ÁSZF átnézésével.
Egyszerűbb, máshol venni.
A szakszerviz közel van, helybe jön, elviszi, visszahozza, esetleg cserét intéz. -
Piftuka
veterán
Nem egyszerű, mert a Samsung esetében ott a "panellottó" problémája. Én a készülékek technikai adatai alapján könnyen el tudom kérdezni, hogy az egyes típusok más panelt kaptak.
Viszont sajnos az egyes internetes források is ellentmondásosak a témában!
Elméletben a Q60-hoz képest a Q64, Q65 és Q67 valamelyest nagyobb színpalettával dolgozik, nagyobb maximális fényerőre képes (a Q64 a duplája), és megkapta az "Ultimate UHD Dimming" technológiát, ha hihetünk a Samsung fórumán olvasható információnak.
(Amely technológia egyébként egy jobban sikerült FALD minőségét nem éri el, de ha hinni lehet a teszteknek, jótékony hatással van a kontrasztra még így is.)
A Displayspecifications.com viszont ellentmond ennek, mert szerintük csak a Q67-es kapta meg ezt.
Ezen kívül elvileg a Q64, Q65 és Q67 a jobb minőségű, fém házas "Premium One" távirányítót kapta, de egyes fellelhető információk szerint csak a Q64.
Minden információt figyelembe véve is úgy tűnik, hogy a Q60-nál a másik három még jobb egy hajszálnyival, így azonos, vagy nagyon hasonló áron jobb vétel.
-
szaki04
senior tag
-
Piftuka
veterán
Sajnálattal hallom, hogy így jártál! A leírásod alapján a "hibás teljesítés" valósult meg esetedben.
Én visszakérném a készülék vételárát, és még a termék visszaküldésének költségét is kifizettetném velük (emiatt).
És ne tessék ilyen üzletekből vásárolni!
Lassan ott tartunk, hogy televízió készüléket csak a Media Markt-ból szabad vásárolni (esetleg Euronics), valamint ha SONY termékről van szó, akkor a két ismert SONY képviseletből. Ennyi.
-
szaki04
senior tag
Még egy utolsó: Nincs több link... :-(
-
szaki04
senior tag
There are many service menu codes depending on your Samsung TV model. You can try each code below until it works.
1) Keep TV on then press: Mute + 1 + 1 + 9 + Enter (Its the button in the middle of the Left/Right/Down/Up arrows and may be labeled as OK or Select as well.
2) Power Off TV then press: Info + Settings + Mute + Power
3) Power Off TV then press: Mute + 1 + 1 + 9 + Power
4) Power Off TV then press: Mute + 1 + 8 + 2 + Power
5) Power Off TV then press: Sleep + P.STD + Mute + Power
6) Power Off TV then press: P.STD + Menu + Sleep + Power
7) Power Off TV then press: Display/Info + P.STD + Mute + Power
8) Power Off TV then press: Display/Info + Menu + Mute + Power
-
szaki04
senior tag
-
Zigi
senior tag
Figy. szerintem mindegy. Te nem tudsz belépni, (nem is akartál
) a többi meg nem a te feladatod. Vettél egy tv-t ami nem működik, csinálják meg.
mpo ja hogy ja 9-es végű......és még 'szürkepiacos' is.....öööö ezesetben lehet hogy kellene keresni valakit a szervizes topikban. -
Zigi
senior tag
-
danielgalaxy
aktív tag
Egy Q70r-em van, és ha jól emlékszem a broadcasting menü nekem is hiányzik (T-nél vásároltam kb két hónapja). Valószínűleg azért van, mert a legelső bekapcsoláskor nem volt rádugva se antenna, se semmi, és azóta se. Filmek és Playstation megy rajta.
Próbáld meg resetelni a TV-t a menüből, és csináld végig az első bekapcsolás beállításait a Smart Hub-ból (vagy anélkül) úgy, hogy rá van kötve a kábel. -
Dreimus
senior tag
4 tippem lenne:
- szervíz menüben ki lett lőve a tv tuner,
- szervíz menüben hotel módra lett kapcsolva,
- ausztriában/németben (termék típusa alapján következtetek rá, mert magyarban nem ez volt a sorszáma ennek a modellnek) vásárolt tv esetében az ottani tv plusz adóztatása miatt esetleg nem elérhető alapból a funkció,
- 4. hogy valóban alaplap hibás bár akkor is ott lenne a funkció.Csinálj egy hard resetet és rakd magyar nyelvre, magyarországra és muttas így egy képet a menüről, bár sztem a 3. opció a legesélyesebb, amit egy szervíz menüvel lehetne babrálni csak kérdés javulna-e a helyzet.
-
Celtis
veterán
Szerintem kicsit higgadj le, olvasd el a használati útmutatót és kezd újra a kezdeti beállítást. Ott az egyik első pont a hangolás az ország kiválasztása után szerintem.
Az egészen elképzelhetetlen, hogy a tuner is rossz, meg hangolás menü sincs a TV-ben. Vagy másként szólva ha nem tudod elkezdeni a hangolást, akkor még szép, hogy azt mondja nincs jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest