- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Bonifani #75746 üzenetére
6400-as van nekem, tévé adáshoz teljesen megfelelő a hang. Vannak előre beállított hangszínek, hangszín szabályzó és 2 plusz ficsör, DTS TruSurround HD és DTS TruDialog. Tudom parasztvakításnak tűnik, de a hangszín szabályzón egy enyhe V alakot beállítva zene üzemmódban az előbbi két opciót bekapcsolva nagyon kellemes a hang, hangsúlyozom tévézéshez. Nem szakad ki a membrán a basszustól, de ezek fényében érthetetlen számomra azon siránkozások hogy a lapos tévé hangszórója alkalmatlan pl egy híradó nézéshez. Filmhez én is külső 5.1-es rendszert használok.
-
PuMbA
titán
válasz
Bonifani #75746 üzenetére
Természetesen normális
A fizika törvényeit nem lehet becsapni, kis hangszórókat lefelé irányítva vinnyogást fogsz kapni
Én is fejhallgató kimenetre vettem hozzá egy sztereó cuccost 4"-os középmélyekkel aztán viszlát, hangzás megoldva, mert semmivel se rosszabb a TV kimenete, mint egy jobb PC-s alaplapi hangkártya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest