- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Flashget #31469 üzenetére
Sziasztok!
Múlt héten írtam a D5500as tv-en megfigyelt jelenségről:
fényerő változások a képtől függően, pl. sötét, éjszakai jeleneteknél fényerő visszavétel stb.
Jellemzően Kiemelt módban, de a többinél is...ECo és egyéb energiagazdálkodási módok kikapcsolva, és a dinamikus stb. dolgok is....
Felhívtam a Samsungot, hogy ez most hiba-e, vagy D jellemző, vagy 5500as jellemző vagy egyszerűen Samsung LED jellemző...
Igazándiból nem tudtak nagyon telefonban mit mondani....kérdezgettek dolgokat a beállításokról stb., de végül oda értünk, hogy frissítsek szoftvert, mert nekem a 1019es van fent.
A fórumtűrsak javasolták az árnyékrészletesség változtatásást, de az Kiemelt módban nem változtatható, mert a Speciális beállítások, vagy képopciók már nem emlékszem, inaktív ilyenkor...A többi módban tudtam változtatni, de akkor is megmaradt igaz kevésbé láthatóan a fényerő változtatás...
Ha van itt D5500as tulaj, akkor kérdezném, hogy neketek is van-e fényerő változás a megjelenítendő képtől függően...
Fontos, hogy nem vibrálásról van szó, hiszen ha van egy focimeccs például, akkor semmi fényerő változás nincs...de ha a focimeccs szünetében van egy olyan reklám, ahol sötét jelenetek is vannak, akkor adott jelenetnél fényerőt vissazvesz a tv, de a következőnél ha világos jön akkor vissza.
K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Okos Otthon / Smart Home
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest