- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
#21715712 #103615 üzenetére
A remegésről túl jót nem találtam, csak ezt: [link]
A másik effekt pedig már látványosabb: [link]Amúgy van Judder reduction is, és tán a remegést (ami a felsőbe van) az azzal csökkenthető, meg beállításokkal lehet szórakozni, egyiket csökkented, másikat növeled, de szerintem nézd meg a tv-t. Ha téged nem zavar, akkor ok. De ha tudsz pendrive-ra tegyél valamai anyagot és azt játszasd le.
-
zoltan6
addikt
válasz
szerintem 110 ezret simán megér
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
Szia. Játékra jó lehet, de filmnézésre azt fogják itt mondani, hogy inkább ne (én is azt akartam KU6000-t) de a mozgás felbontása gyenge. Ami azt jelenti hogy szakadhat rajta a film és a többi. Bár ezt tán nem mindenki veszi észre. Nézd meg valahol üzletben. Mindenhol van ezekből most úgyis. 4k demo ment rajta, az marha szép volt. Berakattam youtuberól valamit (csak épp az volt) hát az kicist mást dobott. Vízszíntesen töri a képet néha, meg gyors mozgásnál remeghet a kép eléggé. Ez ellen van tán a Motion izé opció, de ott meg úgy néz ki a kép, mintha fel lenne prgetve a mozgás. (Soap opera effect) Nekem nagyon nem jön be.
Tehát ez a széria a 24p-t (24 fps-es filmlejátszást, mintha pc-ről néznéd egy egész jó 60hz-es monitoron is) nem fogja olyan jól adni, tán közel se.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest