- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
-
Attila04
tag
-
eosz
tag
Én pl. így használom. Ekőször is a samsung widget kivételével minden beépülő cuccot leszedtem a fő képernyőről, majd a a Mobile Shell saját beállításainál (a settings, today fülön a Left soft key-re egy Task Manager, a Right soft key-re pedig maga az Spb menü került. Szerintem nagyon kényelmes így.
Nekem is vagy egy kérdésem: hogyan lehet kikapcsolni a TCM rádiót az iGo-ban?
-
Skynet258
veterán
válasz
EAndrew #1571 üzenetére
Elméleti síkon igen, várni kell 24 órát vele, a használatiban is ez van. Én mondjuk annyit nem vártam vele, este megcsináltam, éjszaka pihent, reggel már használtam. Tehát elég olyan 10h is neki szerintem. Persze ez függhet attól, mennyi folyadékot használtál fel a felrakás alatt, ha keveset, akkor értelemszerűen kevesebb idő elég neki.
Megjegyzem, nálam nem csúszkált a fólia felrakás után sem, valószínű nálam nem úszott a folyadékban -
Attila04
tag
válasz
EAndrew #1571 üzenetére
Nem nekem jött a kérdés, remélem nem gáz, hogy válaszolok.
Tényleg kell neki 24 óra száradás, mert a folyadék miatt csúszkál az egész fólia a telefonodon. Ahogy ez szárad, párolog, úgy ragad a fólia a telefonra, és így elég szépen rajtamarad, gyakorlatilag csak szándékosan tudod leszedni. -
Skynet258
veterán
Pl. Pim Backup nevű progival
A Mobile Shell nem lassítja a telefon használatát, én legalábbis nem tapasztaltam. -
Telepíts fel egy alkalmazáskezelőt (pl. az általam már sokszor elmített WkTASK), azzal mindig láthatod, milyen program fut és mi az, ami felkapcsolódik a netre.
Tudtommal az automatikus kapcsolódást nem lehet szabályozni -legalábbis nekem még nem jutot eszembe rákeresni, illetve nem láttam vonatkozó információt sem. -
Amennyiben nem használod a WAP-kapcsolatokat (minek vetted ezt a telefont, de ez nem ide tartozik
): Start - Beállítások - Kapcsolatok fül - Kapcsolatok ikon - Haladó (? -angolul haszálom a WM-et, lehet, nem így írja) fül. Itt Hálózat választása, majd a felső részen a Szerkesztés (? -félrefordítás lehet -ld. fentebb
), itt az Általános fülön lesz olyan gomb, hogy Beállítások törlése.
Kész.
Fontos, hogy több adatkapcsolat is lehet a gépben, a Hálózat választása gomb megnyomása után a legördülő menüben nézd meg, nem-e maradt még olyan amivel fel tud csatlakozni a WAP-ra. Ezeket szintén szükséges törölni a fent leírt módon. -
A Windows Mobile alapból nem rögzíti az adathívások, GPRS-forgalom idejét.
Ajánlom az SPB GPRS Monitort. Igaz, nem ingyenes, de 15 napig kipróbálható, és ha tetszett, meg is veheted a teljes verziót. A program, amellett, hogy méri az adatforgalmat, beállítható úyg is, hogy jelezzen a havi/napi keret bizonyos százalékának elérésénél.
Letölteni innen tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest