Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
csepeli1
csendes tag
válasz Plazmacucci #3523 üzenetére
Azért szoktam naponta 1-2x törölni mert lusta dög vagyok és a középső gombbal lépkedek ki... meg ha van hely meg ha nincs, megszokás hogy szíjja e az aksit (?) meg ugye a FÉÉÉÉÉÉSZBUUUK írja hogy ott az ember, és hiába mondom hogy nem voltam.. nem azt írta hogy voltál
Erre egy példát tudok (windózos) gépembe 4 giga ram volt, akkor evett 1et alapból, 5500 volt 4 giga okés vegyünk... vettem 8 giga van benne és 2 gigát eszik minnél több vann annál jobban terjeszkedik, ennél nem lehet ilyen?!
Am csoporttásam "sima"S3-át nézegettem, tök jó volt ugyan olyan mint ez egymás mellé téve és evett akkor 800 megát, de így semmi baja nem voltAm lenne pár kérdésem: miért van az hogy a lockscreenen szeret eltolódni vagy jobbra vagy balra az óra? (a múltkor raktam rá ilyen rajzolós feloldást, akkor meg az egész mindenség el volt csúszva)
-4.3-on hogy lehet lockscreenre kirakni appokat? az előbb egy képet beraktam ahol látszik hogy szürkület van ezeken a lehetőségeken
-ez nem kérdés, kijelentés: tök jó hogy a képekhez odaírja a dátumot amikor nézegetemS3 LTE, napról napra jobban szeretem ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest