Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbocskai
tag
Akku infónál a kék csík szerint a GPS végig be van kapcsolva bármit is csinálok vele. Másnál is van ilyen bug?
-
LouiS22
veterán
válasz dobobazsy #3858 üzenetére
Nem, az a kurva nagy szám a wake kérés. De most legalább kiderült, hogy hol értelmezik a legtöbben félre a WLD adatait.
Állítom, hogy az ilyen vudu, de valójában placebo appok miatt sírnak itt olyan sokan, hogy hamar merül az akku.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
dobobazsy
őstag
válasz LouiS22 #3859 üzenetére
mondjuk nem tudom most miért lett 13 ezer, eddig ilyen nem volt. holnap megnézem akkor a cpu stats nélkül.
de szerintem akkor se lesz sokkal jobb a helyzetde érted arra van az a program, hogy mutassa a kihasználtságot amikor ébren van a teló, de akkor mit csinál alvás közben...
#3861: na akkor jó, szerintem se jó sok mindenre, csak nem mertem fagyasztani..
és igen, a chrome-ban facebookozok, meg nézek fel ide, meg még ilyen gifes oldalakra amikor unatkozok munkába meg kimegyek cigizni[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
-
Méray
tag
Sziasztok!
A LTE-m hátlapja egyre jobban recseg az usb foglalatnál (mikor megvettem már akkor is, de nem ennyire), illetve fent a jack csatlakozónál.
Szerintetek ha kihívom a szervízfutárt, megcsinálják ingyen?
Ráadásul külső tok is van rajta, soha nem ejtettem le.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv Méray
[ Szerkesztve ]
-
Méray
tag
Köszi!
Akkor gondolom ez garanciális hiba.
-
Méray
tag
Kitöltöttem a Samsung oldalon a szervízfutár adatlapot.
Remélem jól megcsinálják.
Az baj, ha nincs Samsungos garancia levél?
Csak lepecsételt T-Mobilos van.Illetve "régebben" a samsung oldalon meghosszabbítottam a garanciát.
Ha kijönnek, akkor ezt is kérhetik? Még nem nyomtattam ki, de a gépen a linket elmentettem. -
dobobazsy
őstag
t-mobilos garancialevelet elfogadják. én is gondolkodom a szervizeltetésen, és nekem is csak a t-s garlevél van meg.
az akksim tuti rossz. nem bír ki sehogy egy napot. arra is kijönnek, vagy kevés?
lemerült csutkára néhányszor a telóm, nem tudom amiatt lett-e ilyen gyenge. -
félisten
-
dobobazsy
őstag
válasz Plazmacucci #3870 üzenetére
akkor jó. van még két "hibája": van, hogy napokig-hetekig recseg a home gomb amikor megnyomom, de most éppen nem, illetve van 2 folt a kijelzőmön. elvileg a telefon eleje egyben van, szóval a kijelző cserével kicserélnék aztis nem? tavasszal lehet eladom, addigra jó lenne újszerű állapotba hozni
-
félisten
-
Sziasztok. Ma rootoltam a 4.3-at, felraktam cwm recoveryt. Gondoltam teszek rá cyanogenmod romot, de sajnos nem sikerül.
Ez a hibaüzenet:
"This package is for "m3, m3xx, i9305, gt-i9305" devices; this is m0"Ilyenkor mi van?
Szerk.: kerestem Miui romot is, de csak android 4.1-est találtam. 4.1-es custom romot fellehet rakni úgy, hogy most 4.3 van rajta? Efs mentésem csak 4.3-hoz van.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
fireman3
tag
Howto: 4.3 stock rom rootolva custom recoveryvel a garancia bukása nélkül
Nem az én érdemem, köszönjük.
[ Szerkesztve ]
<Xiaomi MI 9>
-
defymoto
senior tag
Üdv!
Holnap készülök használtan vásárolni egy s3 LTE-t, és érdeklődnék hogy mire kell figyelni vásárláskor? vannak típushibái?
Előre is köszönöm -
anti1966
tag
Sziasztok!
4.3-ról frissítettem volna vissza 4.1.2-re ami nem sikerült. Fail. Azóta sehova sem enged, egyik romot sem tudom felrakni, legyen az 4 fájlos vagy 3 fajlos T-s.
Mi a francot csináljak vele???
Köszönöm szépen!
SOS!! -
félisten
-
Zsocajoca
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy problémám. Mióta frissítettem a 4.3 androidra hívás közben a hívó fél alig hallja mit beszélek, 4.1.2-nél nem volt ilyen gond. valaki esetleg tudja mi lehet a gond?
-
félisten
-
Sziasztok. Ilyen aksit érdemes venni? Mert ami az enyémben van, az nagyon gyenge. Kijelzővédő fóliából milyet ajánlanátok?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zsocajoca
csendes tag
válasz Plazmacucci #3889 üzenetére
Igen meg volt.
-
félisten
-
dobobazsy
őstag
feltettem.
nagyon tetszik, sokkal jobb, mint az előző rendszerem.
előtte ez volt fent.
egy problémám van. itt is, mint az előzőnél kamera hiba üzenetet kapok a megnyitásakor.
az volt a megoldás, hogy vissza kell tenni a gyári kernelt, fényképezni egyet (azzal indult a kamera)
majd mehetett vissza a boeffla és minden oké volt.
na de most a gyári kernellel nem akar bekapcsolni a telefon
de dolgozom az ügyönha sikerül megoldani NAGYON jó rendszer lehet
-
dobobazsy
őstag
válasz LouiS22 #3899 üzenetére
a kamera problémát megoldottam, kiszedtem az előző romból a drivert.
data/cfw mappában található.
viszont akadt más. fogja magát, teljesen megfagy a teló kb 5-10 másodpercre, utána tér észhez. mindent újratölt, még a térerő is akkor tér vissza. érdekes jelenség. jó lenne tudni mi a gond, mert ezen kívül pöpec minden :/sőt, rájöttem, hogy akkor fagy meg amikor elforgatom a telefont. nem mindig, de sokszor eljátszotta már. alliance ROM jó lehet vajon?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest