Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12582) Krisz1000 válasza #72445440 (#12581) üzenetére


Krisz1000
tag

az van h a camera driver forrást a samsung sosem adta ki erre a telefonra (meg szerintem másra sem) vissza se fejtették, miközben minden hülyeséget megcsináltak a telóra amire semmi szükség.

ezért AOSP rommal a kamera MINDIG fagyni fog.
az hogy mennyire, rom és úgy tudom telefon (baseband, modem, telepitett appok, stb) függő.
de erről rengeteg ellentmondás van xda-n is.
erre vannak azok a kamera restarter stb progik amiről a legtöbb főzött rom topikjában irnak h melyiket érdemes használni. default módban indítja újra a kamerát, tehát minden beállításod elveszik.
cserébe nem kell a telót újraindítani.
amit olvashatsz pár topikban hogy jaj de jó ezzel nem fagy a cam, az bullshit, neki MÉG nem fagy mert új a telepítés de majd fog.

szóval ez a nagy cyan, lineage meg AOSP romolás amitől úgy el voltak ájulva az emberek.
ebben a tudatban használd őket.

40 romot próbáltam legalább fogalmam sincs melyiket kellene neked.
ahogy irtam legújabb hivatalos lineage v resurrection.
rég elfelejtettem a sok verziót ami fent volt mivel a vázolt okok miatt az utolsó félévre visszatértem a debloated rooted stockra.

ill amoledusék ajánlották hogy bluestar márkájú akkut kellett volna vennem hozzá, mert az az utángyártottak közül a legkevésbé cseszi szét, túlfeszültség meg ilyesmi. én elvileg márkás utángyártottat használtam, de ők azt mondták az is árthatott a készüléknek. vagy vehetsz hozzá gyári akkut, nem tudom.

nem tudom mi a my telenor. böngészőben nem megy?

ja és még vmi, én is néztem h régebbi főzött rom, tehát 5, meg 6. mind szar. mert azokat úgy hagyták el a fejlesztők amikor kijött az újabb android mint az égő házat. tehát azok akkor megálltak az időben kvázi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.