Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12557) Krisz1000 válasza Watt25 (#12556) üzenetére


Krisz1000
tag

számtalan ilyen esetet olvastam xda-n amikor nyár elején megpróbáltam megmenteni a telót, a te és az én meghibásodásom különböző variációkban, hupililában stb. ami a kavarodást okozta, hogy nagyon sokan max power userek, csak találgatnak, valódi szaktudással rendelkező figurák már rég továbbléptek újabb telókra. ráadásul az LTE szekció ott is halott volt, a normál s3nál volt élet.

fura volt tapasztalni, h igencsak korlátai vannak az xda-nak, nem valami szakértők mekkája ahol mindenre választ kapsz... ahhoz képest hogy minden idők egyik legnépszerűbb, legjobban romolt telójáról beszélünk, semmiféle konszenzus nem volt ebben, elejtett morzsákból kellett összerakni. több embernek is válaszoltam, aki korábban szakértőnek tűnt, vagy semmi válasz, vagy udvariasan visszaírt h már rég nem foglalkozik a telóval.

tehát még ott sincs egy kemény mag, akik mondjuk összeállnának és megnéznék h pontosan mi is van... már csak pár megszállott szoftveres, meg főleg indiánok, bangladesiek akik totál hülyék, hetet havat összehordanak, kb annyira megbízhatóak mint egy ottani piaci árus.

ezt összeraktam fejben meg amit amoledusék mondtak és akkor esett le, h el kell engedni a telót, pedig mondom, nekem emlék.

én sem gondolom h összeesküvés, egyszerűen csak az emmcről tudjuk h mindig véges élettartamú, kondikból meg olyanokat raktak bele, amik ~5 évet bírtak.

további probléma, hogy a nyers alaplap megírásához szükséges image csak a normál s3 hoz található meg neten, az LTE-hez nyomát sem találtam...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.