Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapG.
tag
Köszi a linket, meg a priviket is, az apk file segített!
-
PapG.
tag
Hello még1x mindenkinek. Ha valakinek van benne tapasztalata, ajánlana nekem egy olyan JB 4.1.2 romot, amiben van videohívás funkció mint a gyári s2 i9100 4.0.3 samsung romban? Elég sokat nézegettem az xda oldalon az elérhetőket, de igencsak sok van, a legtöbben nincs videocall funkcio. Persze szempont hogy lehetőség szerint kiforott legyen és müködjön rajta minden. Jah, arrol van info (vagy inkább link) hogy a gyári stock 4.1.2 mikortol meg honnan/hogy tehető fel. Egy hete próbáltam odin-nal flashelni erre de nem sikerült mert nem stimmelt valami build verzio a telomon. Köszi a válaszokat!
-
PapG.
tag
Hello!
Annyi kérdésem lenne, hogy a stock JB rom felrakása előtt muszáj (miért?) feltennem SpeedMod kernelt? Mert jelenleg Siyah-s2-v5.0.1 kernelem van fent. Mire jó ez a speedmod, a stock rom miatt frissül a kernelem is és e miatt kell majd megint új kernelt flashelnem? És ha igen akkor miért nem ismét a speedmodot hanem a PhilZ kernet ajánlja a belinkelt leírás? (csak érteni szeretném.. ) Vagy visszatehetem ujra a siyah-t, vagy melyiket ajánljátok ahhoz, hogy kb tunningolható legyen 1.5ghz-ig?
A stock romrol és lenne pár kérdésem ha belefér: megoldható a kamera hang kikapcsolása? valamint a home gomb lagolása? valamint a hosszu smsek automatikus mmsre való konvertálásának kikapcsolása? -
PapG.
tag
Jó regg Milyen kernelt ajánlanátok az sgs2-őmre (rom: stock 4.1.2, jelneleg PhilZ kernel), amivel tudom húzni a procit?
-
PapG.
tag
Szevasztok! Navigációs progival kapcsolatban tudtok nekem ajánlani valamit? Eddig egy defy-m volt motonav-val, ahogy látom az s2-re is van pár elérhető gps navigációs szoftver, ami felbontásban passzol a kijelzőhöz, meg ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az kérem javasoljon nekem valamit Köszi!
-
PapG.
tag
Hi! Valaki megmondaná miért viselkedik úgy a home buttonom ha egyszer nyomom meg mintha kétszer nyomtam volna meg gyorsan egymás után? Mindezt csak a custom launchereken, pl Apex, ADW ex. Borzasztóan idegesít, nem tudom mitől van és tenni sem tudok ellene!! i9100, disaster rom v6, siyah v6.0b kernel, de másik kernellel is ugyan ezt csinálta, volt már wipe data factory reset, davlik szevasz tavasz és full clean install rom, de semmi. A jelenség csak annyi amit írtam: ha beállítok valami funkciót a home gombnak bármelyik launcheren, akkor ugy érzékeli mintha 2x nyomtam volna meg gyorsan egymás után. Pl belép a drawnerbe majd ki. Kis segítség kellene, volna valakinek ötlete mit merre hol mivel? Köszi!
-
PapG.
tag
Sziasztok, tudnátok mondani egy olyan kernelt (ha létezik..) 4.1.2re (sam romhoz) amiben benne van a következő két támogatás: exFat és BLN ?? Köszönöm!!
-
PapG.
tag
Hello,
@busman - feltettem az apolo 4.8b kernelt, van egy class 10es 32Gb microsd-m, amit a win7 formázott exFAT -re,, de a telo igy sem látja. Sehogy, semminek. Kell valamit állítani rajta? A fat32 az megy rendesen
Ráadásúl a bln-sem megy, igaz még sokat nem állítgattam, de bekapcsoltam és nemfogadott hívást pl nem jelzett. Meg elszállt a boot animáciom is.
Eddig siyah kernelt használtam, nekem be is jött abszolút, csak a 4GB+ nagyobb fájlok miatt kellett keresgélnem az exFat -et támogató kernelek irányába, nincs valami ötletetek milyen kernellel vagy beállítással tudok nagy fájlokat meg bln funkciót is használni? -
PapG.
tag
válasz busman #29101 üzenetére
Megvan ez a progi, fel is tettem, megy vele a BLN. De ez ment a siyah kernelen is, viszont az exFAT -re formázott microSD kártyát sehogy sem látja a teló, ebben kellene még valami segítség ha van. De te hol láttad hogy ez a kernel támogatja az exfat-et, tudnál róla xda-s linket küldeni? (én csak a philznél meg a dorimaxnál láttam hogy lenne ilyen). Recoveryben nincs ezzel kapcsolatos állítási lehetőség, illetve az "Apolo JB Kernel Configurator" sem tud semmi ilyesmit Gyakorlatilag az exFAT-re formázott kártyát kártyaolvasóban csak a windows látja, illetve recovery módban mountolva is látja a gép, de máshogy sehogy, próbálkozik inicializálni a kártyát de elhasal, kiírja hogy biztonsággal eltávolíthatom. Kell valami hákolás még hozzá, nem tudja valaki? (vagy milyen lemezfoglalási méretet kell beállítani formázásnál a win-ben azon túl hogy exFAT -et választok, 32kbyte vagy alapértelmezett, vagy ez számít androidnál?) Köszönöm a segítséget!
-
PapG.
tag
Hello! Tudja valaki hogyan lehet wifin képernyőt tükrözni tv-re?! Működhet ez egyáltalán s2-őn? Ha valaki már csinált ilyet vagy tud linket ahol van erről leírás, az írja már meg! Köszi!
-
PapG.
tag
Hello2 !! Erről senki semmit ?!
"Tudja valaki hogyan lehet wifin képernyőt tükrözni tv-re?! Működhet ez egyáltalán s2-őn? Ha valaki már csinált ilyet vagy tud linket ahol van erről leírás, az írja már meg! Köszi!" -
PapG.
tag
válasz Kékes525 #38286 üzenetére
Köszi a linkeket
Ezekhez cél hardver kell. Akkor úgy kérdezném hogy nem tv-re, hanem PC-re van valami tuti szoftver amivel egy rootolt S2 wifin keresztűl ugyan azon hálózaton lévő pc-re ki tudja tolni a képét? Mert hogy nekem van egy htpc-m hdmi-n a tv-n (mindig), ugyanazon a hálón amire wifin fel tudok menni a teloval is, szóval hardveres szempontból szerintem minden adott, csak valami kliens progi kéne win-re, meg egy apk a droidra. De lehet hogy mindezt kicsit túl idealistán látom Bocsi ha előbb nem pont ezt kérdeztem (de akkor is ezt akartam..), szval a miracast chromcast allshare meg társaihoz integrált vagy külön cél hardver kell. Persze jó cuccok ezek is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik