- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
bogyoobogy #1876 üzenetére
Most akkor itt a lehetőség. Próbáld ki. Tedd vissza az új tokba, és próbáld úgy tölteni. Ha nem megy, akkor visszateszed a régi tokba, és úgy töltöd. Ha úgy jó, akkor a tok a bibis!
-
Gloob
addikt
válasz
bogyoobogy #1864 üzenetére
No, no. Egyszerűen csak a keményebb tok miatt a csatlakozó nem ér be rendesen. Lehet, hogy más a kivágása a toknak a csatlakozónál.. Én is voltam így az asszony telefonjával. Az OTG kábel nem érintkezik rendesen, ha tokban van. Ha kiveszem a tokból akkor jó, ha bent van akkor hol van érintkezés, hol nincs. Megnéztem, és az OTG kábel fejét a tok egy picit eltartja, mivel 90 fokos a kábel. Szerintem csak ennyi, de egy hét próba után úgyis kiderül.
-
Weeman1
veterán
válasz
bogyoobogy #1864 üzenetére
Pedig elképzelhető hogy a tok kicsit megfeszítette a készüléket,
és már nem érintkezett rendesen. -
Weeman1
veterán
válasz
bogyoobogy #1862 üzenetére
Lehet hogy az usb csatid tönkre fog menni.
-
Arween
senior tag
válasz
bogyoobogy #1846 üzenetére
de nem kell visszavinned,hívd ki a samsung szervizt,az is lehet helyben megjavítják el sem kell vinniük
-
zoleeno1
veterán
válasz
bogyoobogy #169 üzenetére
annyiban pontosítanám belashx infóját, hogy T-mobilos készülékre 4.0.3 a hivatalos android verzió jelenleg.
-
Slovak
tag
válasz
Mondjuk a kromot keresem azota is.. Szoval.. mondhazom, hogy a krom jol birja. Egyebkent a krom nem kopik, a kromhatasu festek viszont csunyan le tud pattogni. Ilyen gs2-t még nem lattam.
-
Slovak
tag
válasz
Olvass vissza a blogon. Minosegre nincs panasz, s tokeletessegre valo torekves az orokos tema e topicban, ha megnezed.
E tokeletessegtol olykor csak nuanszok valasztanak el minket. Tenyleg erdemes olvasnod vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest