Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
pzstm
titán
Itt az első komment legalján találhatod meg a képeket (lehet be kell jelentkezni a képek megtekintéséhez)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
xnace
őstag
-
C.Brigante
veterán
nem láttam semmit ebben a fórumban arról, h használ e vagy egyáltalán írtak e erre a telefonra led notification-t? az alsó menű piktogrammok tudnának jelezni.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
djapor96
senior tag
válasz kaisers #41104 üzenetére
Nem ébred fel..... néha.... xda szerint a +25mv kernel megoldja.... de a siyah is.... persze akkor bukó az 1720MHz.
Ha belefagy az alvásba, akkor a 2000mAh akksiból 5 perc alatt 40% -ot leránt.... gondolom teker 1000el a proci...[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
xnace
őstag
válasz C.Brigante #41108 üzenetére
Van, és működik is, csak olyan kernel kell.
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
sic
csendes tag
Sziasztok hogy lehet a Samsung Kiesel frisiteni atelefont
-
R2D20208
addikt
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
hányni a kereszteket magadra.....
Mér a baj után kezdenek az emberek utánaolvasni, hogy hogy kell egy viszonylag kockázatos műveletet végrehajtani?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Gizmo94
veterán
válasz Laraxior #41119 üzenetére
Ha megnézed az adatlapját, megbocsátod.
sic: Ez egy apró karácsonyi Kies ajándék...
Azt hiszem, ezzel a kérdéssel elkéstél. DjApor megválaszolta. Roszabb esetben egy tégla amit nyertél, jobb esetben ha download mód van, akkor pc-re odin letölt, Full wipe és fel egy sokfájlos stock rom.. És ha életjel mutatkozik, nagyon örülsz..
P.S.: Ha van JIG-ed, esélyeid megsokszorozódnak.
[ Szerkesztve ]
-
sic
csendes tag
amikor hozakapcsoltam a telefont a Samsung Kieshez aszt irta hogy van uj frisites es mikor rakatintotam hogy tolcse fel akor neki is fogot csak mar enek 3-rom oraja es semi nem tortent erdemes vele kinlodni vagy hagyam a busban
-
zooole
senior tag
Milyen videó formátumokat támogat az alap lejátszó és támogat-e feliratot. Ha nem, mit ajánlotok?
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud javasolni egy jól müködő gps progit?esetleg linket mellé hogy honnan tudom beszerezni.Köszi
-
Gizmo94
veterán
Régen hagynod kellett volna.....
Szerintem húzd le a telót nyugodtan usb-ről, itt már gyakorlatilag mindegy és próbáld meg azt tenni amit írtam.
Laraxior: a várost nézd és légy megbocsátó karácsony másnapján..
Nem elég bünti SII helyett egy tégla?
sic: Szerintem ez segítséggyanús volt, csak elkerülte szíves figyelmedet:
"ha download mód van, akkor pc-re odin letölt, Full wipe és fel egy sokfájlos stock rom.."
Ehhm....
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Ha nem érted ami Gizmo94 írt, akkor olvasd el az 1.hsz -t....
-
trident1
tag
Hála nektek sikerült feltennem a KK5-ös romot.
Ezúttal is elnézést a sok gagyi kérdésért.Mi a különbség a gyári és a KK5 rom között?
Én nem látok különbséget.
-
Caaabi
senior tag
válasz R2D20208 #41114 üzenetére
nekem egyből éled a képernyő mikor hívnak és megszólal a csengőhangom.. a hívást ha felakarom venni és rányomok semmi orosz szöveget nem ír, angolul irja ki hogy during recording if enter the home screen and other applications recording is ended, aztán ha leállítom kiiirja hogy saved recording, a harmadik problémát se tapasztalom mert operát használok..( mi az az RTL patch ? )
( ha meg full sz_rul fordítotam le hogy mi a gondja a srácnak és egyáltalán nem is arról van szó benne amit írtam akkor bocsi és ne nevessetek ki )
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128GB
- Samsung S24 Ultra 5G DS 512/12GB Titanium Fekete, Gyári független, 3 év gyártói garancia!!!
- iPhone 14Plus gyári független lila és fehér színben sok jótállás névre szóló számla.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB hibás eladó
- Samsung J6 szinte karcmentes kijelzővel,tartozékok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest