Hirdetés
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz F-ECT$ #41649 üzenetére
XWKI4 gyári sw-ben KI1 modem van, ami sokak szerint (XDA) az eddigi legjobb modem. Azt ne cserélgesse sehova, mert a problémáját nem fogja megoldani, maximum (kezdőként) még a gariztatást is elbukja időlegesen.
F-ECT$: A visszhangosodás, illetve a halk hangerő sokszor hw-es hiba. Annyi ilyenbe futnak bele, hogy egyből cserélik a frontpanelt (kijelzőstől), ami az esetek túlnyomó többségében megoldja a problémát.
SW-t nem fognak frissíteni, mert a KI4 a legfrissebb hazai verzió.
szerk2.: körberöhögni meg pláne nem fogják, mert rengeteg hangproblémás sgs2 kerül szervizbe. Mondhatni, hogy a kijelző beégése mellett ez a másik típushibája a készüléknek.
[ Szerkesztve ]
-
kosarob8
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy egy europai sgs2re arab szoftvert lehet-e tenni? Mert alapból nincs a telóban arab nyelv, és egyik ismerősnek kéne. Vagy ha tudtok rá vmi megoldást esetleg.... Köszi
-
F-ECT$
titán
Van egy ilyen könyvtáram: sdcard/app_manager
Ebben egy csomó apk van, és 1.2 GB-ot foglal. Ezt érdemes megtartani, vagy törölhető? Egyáltalán mi hozhatta létre?
szerk: A rom toolbox lett volna?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Piwi
veterán
Tölthető az új Siyah v2.6.2 kernel
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
R2D20208
addikt
Jóreggeltet ! Jó ez a 2.6.2 Siyah, kiváncsi vagyok mit fogyaszt. Majd bekóstolom Neophyte Kernelét ais, tesztelem melyik az igazi. Ez a N E A K, ha megismeri az ember tuti jó lesz, de sztem még bizonytalan valahol.
(#41660) Piwi Ciao már figyel a telómon
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Pityke78
őstag
Kicsit belenéztem a gmailes címjegyzékbe, hogy manuálisan milyen adatokat lehet megadni az egyes nevekhez.
Ezeket találtam:
Name
Given Name
Additional Name
Family Name
Yomi Name
Given Name Yomi
Additional Name Yomi
Family Name Yomi
Name Prefix
Name Suffix
Initials
Nickname
Short Name
Maiden Name
Birthday
Billing Information
Directory Server
Mileage
Occupation
Hobby
Sensitivity
Priority
Subject
Notes
Group Membership
Phone 1 - Type
Phone 1 - Value
Phone 2 - Type
Phone 2 - ValueViszont ezek közül alig egy-két adat jelenik meg a telón. Lehet valahogy szerkeszteni, beállítani a telót, hogy több adatod jelenítsen meg? Ha már van lehetőség a bevitelre, akkor jó lenne hozzáférni az adatokhoz is.
Vélemény?
-
R2D20208
addikt
-
Leonardo91
senior tag
Gmailes új e-maileket nem jelzi pedig mindenhol be van állítva
Erre mi a magyarázat?[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
pzstm
titán
gmail kliensen kívül milyen más pop3-as email klienst tudtok ajánlani a gyárin kívül?
új siyah nekem is felrakva legújabb R2 rom mellé...kíváncsian várom milyen lesz
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
legenda
válasz Leonardo91 #41666 üzenetére
gmail -> opciók -> egyebek -> beállítások -> fiókbeállítások/Leonardo91@gmail.com -> e-mail értesítések ✔
gmail -> opciók -> egyebek -> beállítások -> fiókbeállítások/Leonardo91@gmail.com -> értesítendő címkék -> értesítések ehhez: beérkezett üzenetek -> e-mail értesítések/csengőhang/rezgés/értesítés egyszerRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
-
-
fiktív1
tag
Nekem kb 35 app, török 2.6, Siyah Gt... nekem 600 körül tanyázik állandóan a RAM.
Ha böngészek akkor 700 körül, de volt már, hogy majdnem 800 volt benne. Engem meglep a ti nagyon alacsony értéketek! Pedig még ráadásul 30 db dolog fagyasztva is van TBP-vel.
Amikor pl Ram-tisztítást végzek, akkor lemegy 440 körülire. Amúgy minden megy nálam, skype, viber, msn, sync, G+, face....stb, stb... használom nagy megelégedéssel. 2A akku, 3G mindig. Rendesen nyüstölöm, kibír így 12-15 órát.
Az elején nagyon riasztó volt a 6-7 órás teljesítmény.... :-) Aztán szerencsére sok minden változott.[ Szerkesztve ]
-
Gergőkee
aktív tag
válasz fiktív1 #41685 üzenetére
Gyakorlatilag egy egysoros stringgel átírható, hogy a lowmemorykiller milyen értékeknél tegye ki a ramból az appokat.
Pl.:
# echo "1536,2048,4096,5120,15360,23040" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfreeHa akarom a sajátomat megcsinálom úgy, hogy 80 mega legyen hasznlatban (pedig kb 100 appom van). De nem akarom. Mert az androidnak pont az a lényege, hogy az appok a memóriában csücsülnek.
Mellesleg az alacsony minfree értékek (magas free ram mennyisége) ártanak az akkuidőnek. Ilyenkor a kernel sokat dolgozik az appok kilövése érdekében, ami prociterheléssel jár (és zabálja az akkut).
Meglátásom szerint a gyári minfree beállítások tökéletesek. A custom kerneleknél ezeket fölöslegesen (a parasztvakítás érdekében) csavarják el. A több free memória jobban mutat a feladatkezelőben.
-
fiktív1
tag
válasz F-ECT$ #41688 üzenetére
Általában 3.5-4 óra jön ki. Volt egyébként már olyanom is, hogy 4 óra kijelző mellett 51 %-on voltam. Sajnos a képet most nem lehet betenni. Ezt persze úgy lehet elérni, hogy az ember leveszi a töltőről és 4 órán keresztül egyfolytában nyüstöli. Ilyenkor az idő rövidsége miatt ugye a többi dolog (android rendszer pl ) nem tud annyit fogyasztani ilyen rövid idő alatt, mint máskor egész nap alatt. Így volt már 7 órás kijelző használatom is, 25% fényerőn, amikor teszteltem és még volt benne kakaó valamennyi.
Engem sem zavar amúgy mennyi van benne. A ramban
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Én egyenlőre csak felraktam. Alapba min van? Segithetnél, mert nem nagyon ismerem Syiahot. POntosan leirhatnád, mit hol, és hogy. Tudom, XDA n ott van, de ha megtennéd, megkköszönném. Amúgy nekem van egy alapbeállitásom, ha állitom úgy használom. De most semmit nem tettem. Tesztelem alapon.
-
Piwi
veterán
válasz R2D20208 #41692 üzenetére
igazából már rég elvesztettem a fonalat,mert sokszor váltogatta az alapértelmezett governort ezért már egy jó ideje conservative módban használom,előtte az akkori alapértelmezett ondemand-ot. SetCpu programot használok az állitgatásra
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
rauley
tag
válasz fiktív1 #41685 üzenetére
Nekem 106 app van telepítve,memória tisztítás utàn olyan 185-200mb a használt memória.
Ha nem tisztítok egy jó ideig,akkor se nagyon megy 350-400mb fölé.
Ùgyhogy szerintem nincs egyenes összefüggés a telepített appok száma és a hasznàlt memória között.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Wave2 tulaj vagyok (eddig Nokiás, mikor elégedett, mikor nem), de hajaznék a droid felé SGS2-vel. Tudnátok valamilyen támpontot adni, hogy mi az S2 gyengéje (ami szerintem nagyon kevés), mennyire megbízható, fagyogat-e a rendszer stb? Abszolut kuka vagyok droid téren, sok éven át Symbianos voltam, azt kivűl-belül ismerem. Előre is köszönöm!(#41698) R2D20208 : ya ya sajnos korlátozott, ezért is szeretnék újítani. SG2-re.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
R2D20208
addikt
válasz wertigo1984 #41697 üzenetére
Wave egy jó telefon. De...Bada még eléggé korlátozott, de nagyon stabil rendszer. Wavém volt SGS és SGS 2 között. Nyugodtan váltsál... Sztem nem fogod megbánni.
-
pzstm
titán
válasz wertigo1984 #41697 üzenetére
hogy mi az S2 gyengéje
A súlya az gyenge, mást nem nagyon tudok. (viccet félretéve az idők kezdetén melegedés fordulhatott elő (van aki sárgás kijelzőt is látott, állítólag az még a gyári ragasztó is lehetett), de a friss firmware-ekkel már semmi ilyennek sincs nyoma, és out of the box használható és élvezhetőmennyire megbízható
szerintem totálisan.fagyogat-e a rendszer stb?
nem. Alkalmazás fagyhat le különböző okok miatt, de arról nem a telefon és még csak nem is az android tehet
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
wertigo1984
őstag
néztem a Note-ot, szép meg minden, de az túl nagy, használhatatlan. A Wave2 kijelzője se kicsi, de a SG2 az lenne számomra tökéletes. (sokat netezek, youtube-on mese+film, játék annyira nem arra ott a konzol.) Akkor szerintem általatok el vagyon döntve. SG2-m lesz.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
Aktív témák
Hirdetés
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest