Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"Segitsetek már abban hogy a Magictune ban hogy tudom kiválasztani hogy melyik moncsit állitom?"
Úr isten... Szerintem MT-nél örülni kell, ha egy monitorral megy.
Amúgy nem tudom, hogy egyáltalán elvileg van-e erre lehetőség, bár nem nézném ki a Samsung-ból. Viszont, azt azért megteheted, hogy mindkét monitort egyedül rádugod a gépre, beállítod rajtuk a custom módot (MT-ben azt állítod... kivéve ha kalibrálsz és talán ha élességet álítasz) egyformára, és utána rádugod mindkét monitort a gépre, és csak a gyári modok és a custom mód közt válogatsz a monitoron lévő gombbal (szóval MT nélkül). Na ja, ez nem a legjobb... De a lényeg az, hogyha beállítod a custom módot egy monitoron, akkor utána arra emlékezni fog MagicTune nélkül is. Legalábbis a 970p-nél így volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Fujifilm X
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- EA Sports WRC '23
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG (32U990A-S) 6K 3D & Ai GAMER PERFORMACE CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nem tudom, hogy egyáltalán elvileg van-e erre lehetőség, bár nem nézném ki a Samsung-ból. Viszont, azt azért megteheted, hogy mindkét monitort egyedül rádugod a gépre, beállítod rajtuk a custom módot (MT-ben azt állítod... kivéve ha kalibrálsz és talán ha élességet álítasz) egyformára, és utána rádugod mindkét monitort a gépre, és csak a gyári modok és a custom mód közt válogatsz a monitoron lévő gombbal (szóval MT nélkül). Na ja, ez nem a legjobb... De a lényeg az, hogyha beállítod a custom módot egy monitoron, akkor utána arra emlékezni fog MagicTune nélkül is. Legalábbis a 970p-nél így volt.