Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

90-es Brightnes????

Jó isten nem is néztem :) Minek? Ezzel világítod a szobát? :)

Én 15-ön használom, Kedvesem mikor leül elé azzal kezdi hogy leveszi 0-ra!!!

Valamint szerintem kicsit túlzás ez a sok progamer urban legend ... anno én leteszteltem PS2 100 vs 200Hz-et ... nem sok különbség volt ... Azután a kül. beállításokat mikor játszottam (ET, BF-ek, BF2 ...) És arra a következtetésre jutottam, hogy az is bőven elég, ha megbízhatóan tartja a 60FPS-t ... efelett már mindegy ... csak a képminőség rovására megy ...

De a lényeg ... embere válogatja ... nekem a 959NF után a 930BF abból tűnik jobbnak, hogy valahogy élesebb a képe, tisztább ... és emiatt jobban megy a célzás ... Pedig az se rossz moncsi ... és az 100Hz-en ment ... (Sajnáltam is eladni :( )

Szóval lehetségesnek tartom, hogy bizonyos szint felett már lehet értelme (Bár fiziológiai szempontból kétlem ...) a magas FPS-nek, de ez az itteniek 99.9%-át nem érinti ... ezért ebből a szempontból kicsit durva, hogy FPS-re el kell felejteni a TFT-t ...

Lehet hogy Fatality szinten már van ilyen, de azért annyira nem kell megijedni ...

Nem akarom megkérdőjelezni amit Virtual írt, tuti hogy jobban képben van ebben mint én, csak SZVSZ kicsit túlmisztifikálja a dolgot ... magya szinten ez az emberek 99.9%-ára nem vonatokozik :) No offense persze, csak gondoltam azért jobb ezt tisztázni ...

Aktív témák