Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
7Heads Drago
veterán
De mivel ez csak SOS így nem fogsz sms-ezgetni.
Aki akart eddig is túrázott. Az offline térképekkel nem nehéz. Na meg az erdő a csendről szól szerintem. Nem értem minek oda digitális a világ? Persze van aki ott is a Spotyt akarja hallgatni...Személy szerint én ezt csak egy felesleges drágító tényezőnek tartom mivel nagyon kevesen fogják használni.
-
rep3at
őstag
Ez a műholdas kommunikáció dolog meg olyan hogy már nem tudnak mit kitalálni kb. Kíváncsi leszek hány ember fogja kihasználni. Bár inkább ne kelljen ugye de én egy átlagembernél nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni hogy szüksége legyen rá.
A témánál maradva: Én megtapogattam az újabb Ultrákat, hát semmi extra. Biztos nem váltanám le azért a pár változtatásért.
Mondjuk az vicces volt hogy mikor felmentek az árak a tudjuk mi miatt akkor használtan drágábban el tudtam volna adni a telómat mint amennyiért újonnan vettem. Ilyen sincs gyakran..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legendás toll a helyén marad, akárcsak az alacsony memóriakonfiguráció.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest