Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nos, nagyon kíváncsi voltam a játékra, így meló előtt gyorsan belepillantottam.
Első látásra nem rossz, valódi hack & slash, bár ami egyből feltűnt, hogy nincs tárgylista (inventory), legalábbis én nem találtam. A Diablo 3-hoz hasonlóan ez is multira kihegyezett, bár lehet egyedül is játszani. Beállíthatjuk, hogy nyilvános játék legyen, csak barátok láthassanak, vagy csak meghívással lehessen hozzánk becsatlakozni.A játékmenet nagyon árkádos lett, semmi felfedezés, csak megyünk előre egyik helyszínről a másikra, ott leverünk egy horda ellenfelet, majd ha elfogytak, kinyílik a továbbvezető út, hogy utána újra kezdődjön az egész. Szóval az első pár perc alapján a daráláson lesz a hangsúly, ami még nem lenne rossz, viszont szerintem egy minimális mennyiségű tárgymenedzsmentet és némivel nagyobb, felfedezhető pályarészeket azért beletehettek volna...

Később lesz időm többet foglalkozni vele, majd akkor leírom, mit tapasztaltam.
MOD: Tesztet nem készítek róla, mert már nem férek hozzá az admin felülethez, anélkül meg kínlódás, úgyhogy ha valaki akar írni bemutatót, csak rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- HBO Max
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Első látásra nem rossz, valódi hack & slash, bár ami egyből feltűnt, hogy nincs tárgylista (inventory), legalábbis én nem találtam. A Diablo 3-hoz hasonlóan ez is multira kihegyezett, bár lehet egyedül is játszani. Beállíthatjuk, hogy nyilvános játék legyen, csak barátok láthassanak, vagy csak meghívással lehessen hozzánk becsatlakozni.