Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
VinoRosso #1036 üzenetére
Nekem az 1.3 patch is fent van, és vista home premium 64 bit.
Hétvégén ki akartam próbálni, hogy a kompatibilitási módban bejelölöm az xp sp2-őt és azzal milyen lenne, de közben lefutattam egy memtestet és a memóriákat visszaküldtem gariba, mert jelzett több, mint 10 hibát 7%-nál.
Egyébként lehet olyan, hogy egy játék tönkrettenné a memóriákat? -
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy 64 bites vista van fent és a Stalkerben előfordult, hogy nem tudtam visszamenni a bárb, mert mindig kilépett amikor feldobta, hogy tovább megy a következő pályára, valamint egyszer beadta a kék halált.
Gondolkoztam azon, hogy a játékot XP SP2 módban kellen futattni. Szerintetek? -
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy most raktam össze egy új gépet (Q6600 proci, BFG 8800 GTX OC 2 gb ram)és most azon a pályán vagyok, ahol van a freedomosok bázisa és a barrier, ahol vissza kell verni a monolithosokat. Viszont, ha vissza akarok menni a bárba kilép a Windowsba. A régi gépemen ezt nem csinálta mindkettőn a 1.0003 patch van felrakva. Mondjuk az új gépen Vista van. Mitől lép ki? A drivertől, vagy esetleg a Vista miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- HTML szerkesztés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer laptop MSI Thin GF63 12VE -641
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H NVIDIA T1200 32GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest