Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Köszi!
Akkoriban mindent lefotóztam, ezért is készült annyi screenshot, most csak ha eszembe jut, akkor nyomok egyet, inkább koncentrálok a játékra.Egy Samu 710T-vel. Még karácsony előtt vettem egy T220-at, de szerencsére pixel hibás volt és visszaküldtem, akkora bevilágítása volt, mint az állat. Szarok ezek a mai TN panelok, főleg ekkora méretben. Néztem utána egy HP-t 22 colosat, MVA panelost, de az meg 110 ropi lett volna és inkább hanyagoltam a dolgot. Most lehet kicsit körülnézek, úgy néz ki lesz pénzem bőven ilyenekre, de nem szeretném elkiabálni.

Látom Te Benq-val nyomod, az is TN-panelos? Jó képet ad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Tesla topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkoriban mindent lefotóztam, ezért is készült annyi screenshot, most csak ha eszembe jut, akkor nyomok egyet, inkább koncentrálok a játékra.
shield