Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Mosquitoo
üzenetére
én az egész játékban rajtam kívül senkinél nem láttam még vintart... esetleg vla, az lehetett náluk, vintar kizárt... az egész játékban kb 3 vagy 4 van.
Hát annyira nem lehetett durva leírtani pár bloodsuckert, főleg ha még a közelben volt is pár barát... vaddisznó elől meg simán el lehet futni, nem követ sokáig... de én pm-mel írtottam őket annak idején (még a kordonban) kb 3-4 lövés a koponyájába, miközben lépésben hátráltam tőle, és meg is feküdt... ak-val elég egy jó lövés is a többiből már nem is muszáj hogy pontosan koponyára menjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield