- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2 #14888 üzenetére
Ezt legyszi reszletezd, mert a fenykepezos hiban kivul minden kinai
Mi ez a torlos, forditos dolog, mi koze a menteshez, meg mi ez az exo, es az osszes tobbi.
Nalam azert omlik ossze, mert valami el van cseszve a tudosnal, eloszoris ha sikerul megmenteni, utanna bekavarnak a szkriptbe a maszkalo vadak, utanna meg 1 ponton a hatunk mogott jelenik meg 1 faszi, egy zsoldos vagy mi, es azt leszedtem, de a jatek utanna osszeomlott, es osszomlik, ha probalom betolteni.
Ettol fuggetlenul megprobalom, de ha nalad mukodik az utolso menteseim egyike, akkor megkerlek, hogy mindazt amit elmondtal, csinald meg nekem, gondolom nem oly sok ido, es kuldd vissza, hogyha nalam valami balul sul el, akkor tudjam folytatni.Nos, akkor megvan a bibi, en este akartam fenykepezni es akkor nem lehet.Ez nekem nem jutott eszembe, mert ilyesmit nem irnak a szovegbe (szerintem, vagy elkerulte a figyelmem), de mindenkepp valosaghu, lenyeg, hogy kiderult.Majd tedd be a forditasba, ha nem volna benne.Kosz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mikrotik routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Milyen processzort vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Cooler Master V650 V2 moduláris táp eladó /Garanciás/
- Apple Watch Ultra (iStyle, 2023 nyár, hibátlan, extra szíjakkal)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest