Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PeL addikt válasz  shield

üzenetére shield

üzenetéreSztem egyébként egyszerűbb ha letöltitek az én javított merge patchem. Nem ócsárolni kívánom egyébként Musicking kolléga munkáját, de az ő Enot verziójában sem működik jól az AF3, hiányoznak a task kiírások is, és az ég sem változik át kitöréskor. A saját javított AF3 merge patchemben minden működik  Igaz, én eltüntettem a ruha dinamikus hudját, a bind_stalker.script-ből, mert engem idegesít. Mondtam hogy tapasztaltam fagyásokat, de szerintem ez nem az én merge patchem miatt lesz, hanem mod bug. Akit érdekel az alábbi linkről leszedheti továbbra is, majd ha átvergődöm a Cordon - Mocsár részen teszek fel mentést arról ahogy megérkezem Zatonba, mert a Cordon - Mocsár amúgy is fagyogatós map az SGM modokban, meg amúgy is inkább idegesítő része a modnak mint szórakoztató a sok rohangálás miatt Igaz, én eltüntettem a ruha dinamikus hudját, a bind_stalker.script-ből, mert engem idegesít. Mondtam hogy tapasztaltam fagyásokat, de szerintem ez nem az én merge patchem miatt lesz, hanem mod bug. Akit érdekel az alábbi linkről leszedheti továbbra is, majd ha átvergődöm a Cordon - Mocsár részen teszek fel mentést arról ahogy megérkezem Zatonba, mert a Cordon - Mocsár amúgy is fagyogatós map az SGM modokban, meg amúgy is inkább idegesítő része a modnak mint szórakoztató a sok rohangálás miatt Nálam így néz ki a kitörés pl. Cordonban  : :A letöltő link pedig: http://www72.zippyshare.com/v/40420838/file.html ! Csak az SGM 2.2 ENOT verziójával működik ! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz, én eltüntettem a ruha dinamikus hudját, a bind_stalker.script-ből, mert engem idegesít. Mondtam hogy tapasztaltam fagyásokat, de szerintem ez nem az én merge patchem miatt lesz, hanem mod bug. Akit érdekel az alábbi linkről leszedheti továbbra is, majd ha átvergődöm a Cordon - Mocsár részen teszek fel mentést arról ahogy megérkezem Zatonba, mert a Cordon - Mocsár amúgy is fagyogatós map az SGM modokban, meg amúgy is inkább idegesítő része a modnak mint szórakoztató a sok rohangálás miatt
 Igaz, én eltüntettem a ruha dinamikus hudját, a bind_stalker.script-ből, mert engem idegesít. Mondtam hogy tapasztaltam fagyásokat, de szerintem ez nem az én merge patchem miatt lesz, hanem mod bug. Akit érdekel az alábbi linkről leszedheti továbbra is, majd ha átvergődöm a Cordon - Mocsár részen teszek fel mentést arról ahogy megérkezem Zatonba, mert a Cordon - Mocsár amúgy is fagyogatós map az SGM modokban, meg amúgy is inkább idegesítő része a modnak mint szórakoztató a sok rohangálás miatt