- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Köszi!
Akkor nem erőltetem, majd ha kész lesz nekiállok újra. Most nincs annyi időm, hogy puszta kíváncsiságból kóvályogjak órákig, mindenféle cél nélkül.
MÁS
A legutolsó 1.3003-as patch-et fel sem tettem, és a legnagyobb meglepetésemre nem volt semmi problémám.
Mondjuk az erőmű után azt hittem több minden lesz még, de elég gyorsan ki lehetett tolni.Egyébként érdekes, hogy Makarov vagy ki folyamatosan rohangált, és csak egy ponton lehetett vele beszélni, mielőtt bejutunk az erőműbe.
Szóval most tudok vélemény mondani, és én Dezoék helyében nem adtam volna ki. Baromi jó, de nagyon nincs még kész. Rengeteg az üresjárat. Akinek kell az tolja ki javítások nélkül, de az összeomlások miatt tuti egy csomóan megvárták volna a hivatalos megjelenést. Én nem vagyok egy adakozó kedvű pasi, de ezért ha ez összeáll egy első kategóriás pc játék árát nem sajnálnám érte, pláne ha esetleg valami körítést is kapnék hozzá, a letöltési linken kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest