Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
például legutóbb a sötétvölgyi széf kinyitását nem, mert minden alkalommal összeomlott. tudom, hogy hogy kéne, mert én is utánaolvastam a fórumon, meg a linkelt helyeken, de mégse sikerül. és így már nem is akarom. megint elkezdődik a szokásos hegesztgetés (dobáljam el a cuccot, álljak lábujjhegyre, nyújtsam ki a karjaimat, lebegjek, majd csináljak egy bukfencet, és akkor biztos sikerül - csak tréfálok persze), de pont ezt utáltam az össze STALKERban, amik egyébként a világ legjobb játékai! az állandó buherát! az a baj, hogy a GSC-s fiúk se tudtak tökéletes vagy ahhoz közeli munkát végezni az eredeti játékokon, pedigt ez a játéksorozat megérdemelte volna. és dezoék is azt ígérték, hogy addig nem jön ki a játék, amíg bugos. erre tessék. más sincs vele, csak probléma. nagyon szomorú és csalódott vagyok... (értem én, hogy szerintük ki kellett nyomni, de szerintem meg nem kellett volna. pár hónap finomhangolás még bőven ráfért volna.)
bocs, kicsit hosszú lettem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest