Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Sörétesből amúgy melyiket érdemes használni? Most a hosszúcsövő 2 lövetűt használom, a stat szerint az jobb mint a 6 lövetű.
-
MATEO6600
őstag
Mik a tapasztalatok, mit érdemes a grafikán állítani, hogy fps növekedést érjek el?
Complete mód fent van, minden fullon, így szép, viszont kb 10-15 fps-em van
DX10-ről nem szeretnék lemondani! -
MATEO6600
őstag
Egyébként szerintem ha átállítjuk a súlyhatárt, az kicsit a hangulatból von le. Szerintem élethűbb, ha benned van az a spórolós feeling, mert csak 60-70 kiló cucc lehet nálad, és akkor gondolkodni kell, hogy mit tartsunk magunknál.
-
MATEO6600
őstag
-
MATEO6600
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Érdekes, Shocban nálam Vörös-erdő nem volt nagy cucc. Teljesen más mint a Clear Sky-ban, itt az erdőt csak érinted, ott meg végig kell menni rajta. Ráadásul itt nem is vörös, hanem inkább barnás színű.
Shoc-ban ha az úton mész csak katonák meg sugárzás van. Poénból bementem az "erdős" részébe, de 1 mutánst se találtam érdekes módon... -
MATEO6600
őstag
Érdemes erre felrakni a Complete modot?
A SHOC-hoz felraktam, mert azon nagyon sokat javít, de a Clear Skyon gondolom nem sokat, mert az alapból is szebb, nem beszélve a gépigényéről. -
MATEO6600
őstag
Nagyon köszi a mentést, ha nem segítesz nem is folytattam volna ezt a nagyszerű játékot

Viszont 1 problémám még lenne, ahogy az Shadow of Chernobyl, itt sem kapok 5.1-es hangot, pedig mindent próbáltam... Alaplapi Realtek hangkártyám van, gondolom az lehet a baj, de utánaolvastam TweakGuidon is és nem jutottam sikeres megoldásra...
-
MATEO6600
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Linkeltem a videót, itt tartok jelenleg.
Jó lenne egy mentés akár előrébbről is, a lényeg, hogy ne utána legyen. -
MATEO6600
őstag
-
MATEO6600
őstag
Segítség kéne!
Itt tartok, és bebugolt a játék, mert ha átmászok megáll a játék, mindenki 1 helyben marad.
A többiek is átjönnek, de nem mozognak, vártam már fél órát mozgolódtam mindenfelé de nem megy tovább...
Esetleg valakinek nincs egy mentése ahol errefelé tart? Sajnos nincs előtte mentésem
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A stalkerekhez kinél és hol lehet csatlakozni?